Marerittdebut for Per-Mathias Høgmo i Japan – tapte 0-2 i serieåpningen

Per-Mathias Høgmo fikk ingen god start i den japanske J-ligaen da Urawa Red Diamonds tapte 0-2 borte for Sanfrecce Hiroshima.

Yuki Ohashi ble matchvinner da han scoret begge kampens mål. 27-åringen sendte gjestene i ledelsen på overtid av første omgang, før han fastsatte resultatet ti minutter etter hvilen. Minuttet før misbrukte også Pieros Sotiriou en gyllen mulighet da han fikk sjansen fra straffemerket.

Marius Høibråten spilte hele kampen for gjestene, mens Ola Solbakken ikke var i Høgmos tropp. Trønderen gikk på lån fra Roma til japanerne i januar, men har fortsatt til gode å debutere.

Høgmo kom også til Urawa Red Diamonds i januar etter å ha ledet Häcken siden sommeren 2021.

Urawa Red Diamonds ble nummer fire i J-ligaen i fjor og kvalifiserte seg ikke til den asiatiske mesterligaen. Det blir bare serie og ligacup for Høgmos lag i år. Klubben er nemlig ekskludert fra årets utgave av den japanske cupen, etter at tilhengere stormet banen og oppførte seg voldelig i fjor.

3. mars hjemmeåpner Høgmos menn på praktfulle Saitama stadion, der det ble spilt VM-semifinale i 2002. Motstander da er Tokyo Verdy.