Straffebonanza da Fulham slo Wolves i overtidsdrama i Premier League

Den brasilianske 35-åringen Willian scoret på to straffespark da Fulham slo Wolves 3-2 i en intens kamp i engelsk fotball mandag.

Oppgjøret i London endte til slutt med tre poeng til hjemmelaget. Det betyr at Wolves og Fulham er henholdsvis nummer 12 og 14 på tabellen etter 13 serieomganger. De har samme antall poeng.

Alex Iwobi ga Fulham en pangstart da han sendte vertene i ledelsen allerede etter åtte minutters spill. Midtveis i første omgang slo gjestene tilbake ved Matheus Cunha.

Etter pause kom det tre straffespark. Først fikk Fulham-veteranen Willian sjansen fra krittmerket etter at lagkamerat Tom Cairney hadde gått i bakken etter en stempling. Forseelsen var det ingen tvil om.

Rutinerte Willian ventet ut Wolves-keeper Jose Sa og satte ballen sikkert i nettet.

Deretter fikk Wolves straffe da Hee-chan Hwang ble stanset med ulovlige midler. Sørkoreaneren tok selv ansvar og banket ballen midt i mål.

Lenge så det ut til å ende uavgjort i London, men på overtid måtte VAR-dommerne i aksjon igjen. Dommer Michael Salisbury dømte ikke straffe da Harry Wilson gikk i bakken, men etter å ha sett situasjonen på video ombestemte han seg.

Igjen var Willian sikker fra straffemerket. Brasilianeren skjøt i motsatt hjørne sammenliknet med den første scoringen. Wolves-keeper Sa var etter ballen, men nådde ikke bort.