Sjakhtar Donetsk og Celtic delte poengene – Real avgjorde med to sene mål

Real Madrid slet lenge mot RB Leipzig, men to sene mål ble til 2-0. Celtic fikk sitt første poeng i mesterligaen etter 1-1 mot ukrainske Sjakhtar Donetsk.

Real Madrid måtte bruke nesten 80 minutter før de fant nettmaskene mot tyske RB Leipzig. Målet var derimot fra øverste hylle da Federico Valverde gjorde en kroppsfinte og satte ballen oppe i venstre hjørne for målvakten.

Marco Asensio satte 2-0-målet ett minutt på overtid.

Det ukrainske laget Sjakhtar banket RB Leipzig med 4-1 i sin første kamp, mens Celtic røk 0-3 hjemme for Real Madrid.

Onsdagens kamp mot Celtic ble spilt i Warszawa på grunn av Russlands krigføring i Ukraina.

Det skotske storlaget tok ledelsen. Reo Hatate var nest sist på ballen da Artem Bondarenko satte ballen eget mål etter elleve minutter.

Etter en halvtime utlignet stortalentet Mikhailo Mudryk for vertene. Det ble ikke flere mål i kampen som endte med poengdeling.

---

Kampfakta

Mesterligaen menn onsdag, gruppe E, 2. runde:

Milan (Italia) – Dinamo Zagreb (Kroatia) 3-1 (1-0)

San Siro

Mål: 1-0 Olivier Giroud (str. 45), 2-0 Alexis Saelemaekers (47), 2-1 Mislav Orsic (56), 3-1 Tommaso Pobega (77).