Uavgjort for Chelsea i Potter-debuten – Milan leder gruppa etter seier

Graham Potter startet managerperioden i Chelsea med 1-1 mot RB Salzburg i mesterligaens gruppe E. Milan leder gruppen etter 3-1 over Dinamo Zagreb.

Raheem Sterling sendte Chelsea i ledelsen like etter pause, før Noah Okafor utlignet med et kvarter igjen. Det ble ikke flere mål tross mye press fra Chelsea.

Engelskmannen Sterling mottok ballen på hjørnet i 16-meteren og bøyde ballen i lengste hjørne. Det holdt ikke til å slå tilbake med seier etter 0-1-tapet for Dinamo Zagreb i den første runden.

Det var Thomas Tuchels siste kamp som manager for klubben. I mellomtiden har Graham Potter blitt hentet fra Brighton, men det ble ingen drømmedebut på sidelinjen for ham. Chelsea styrte kampen og misbrukte flere store muligheter.

Det skulle vise seg å koste da Okafor styrte inn 1-1 med et kvarter igjen og sikret ett poeng for østerrikerne.

Tidligere onsdag vant Milan 3-1 over Dinamo og tok med det over ledelsen i gruppen. De har fire poeng og leder med ett poeng på Dinamo og to på Salzburg. Ned til Chelsea er det tre poeng.

Olivier Giroud, Alexis Saelemaekers og Tommaso Pobega sikret seier for Milan. Rafael Leao var sist på ballen ved to anledninger og var til tider en plage for Dinamo-forsvaret.

Etter 40 minutter skaffet han straffe da ble han felt av Josip Sutalo. Giroud var sikker. Bare minutter ut i annen omgang slo han et flott innlegg som Saelemaekers stanget i nettet.

Etter 55 minutter reduserte Mislav Orsic etter flott angrepsspill, men nærmere kom ikke gjestene fra Kroatia. Med et kvarter igjen banket Pobega inn 3-1 via tverrliggeren.

Milan møter Chelsea på bortebane i neste runde mens Dinamo skal til Salzburg.