Tottenham sprakk på overtid i Sporting-tap – tribunetrøbbel i Marseille

Tottenham så ut til å gå mot ett poeng i mesterligaen, men vertene Sporting Lisboa avgjorde på overtid og vant 2-0.

Det gnistret ikke av Tottenham, og uavgjort så lenge ut til å bli et greit resultat for begge lag.

Men Paulinho ville det annerledes. Han straffet Tottenham, som småsov på en corner etter vel 90 minutter. Headingen gikk inn i nettet. Ikke lenge etter scoret vertene igjen ved Arthur Gomes på et skudd. Han fikk dermed en drømmedebut.

– Et dårlig resultat, og med tap er man ikke glad. Vi kunne gjort det mye bedre de siste ti minuttene, sa Tottenham-manager Antonio Conte.

Sportings Marcus Edwards hadde den beste muligheten i en sjansefattig førsteomgang. Engelskmannen danset seg gjennom Spurs-forsvaret før keeper Hugo Lloris måtte ut i full strekk for å hindre scoring.

Edwards har en fortid som ungdomsspiller i Tottenham, men han forlot klubben på permanent basis i 2019.

Begge lagene startet denne sesongens gruppespill med seier.

Tottenham spiller hjemmekamp mot tabelljumbo Leicester i Premier League lørdag. Etter den kampen venter en landskamppause.

Etter den andre kampen i gruppa kan Marseille og Eintracht Frankfurt vente seg saftige bøter. Dette fordi fans fra begge sider fyrte opp fyrverkeri og kastet bluss mot motstander-tilhengerne før avspark.

Danske Jesper Lindstrøm scoret kampens eneste mål da gjestene fra Tyskland vant 1-0