Ellevilt overtidsdrama da Griezmann avgjorde for Atletico 11 minutter på overtid

Atlético Madrid halte i land seieren mot Porto etter et ellevilt overtidsdrama i mesterligaen. Antoine Griezmann gjorde 2-1 i det 11. tillagte minuttet.

Anført av tidligere Real Madrid-stopper Pepe holdt Porto nullen i 90 minutter på Atléticos storstue. Så begynte ting å skje.

Mario Hermoso prøvde seg i det første av de ni tilleggsminuttene med et skudd. Ballen sneiet João Mario og gikk i en bue over keeper Diogo Costa, og vertene ledet 1-0.

Alle trodde det var vinnermålet, men Porto ville det annerledes. I det 96. minutt fikk gjestene straffespark etter at målscorer Hermoso handset. Jan Oblak fikk hånden på straffesparket fra Matheus Uribe, men ballen gikk i mål, og Porto jublet for det de trodde var ett poeng.

Griezmann ville det annerledes, og rett før den siste fløyta satte han inn vinnermålet.

I slutten av ordinær spilletid begynte det å rakne for Porto. Først måtte gode Otávia ut på båre etter et stygt sammenstøt på banen. I det 81. minutt ble Mehdi Taremi utvist for to gule kort.

Leverkusens finske keeper Lukas Hradecky ga Brugge seieren gruppas andre kamp. Abakar Sylla ble kreditert vinnermålet.

Sylla nikket hardt ved nærmeste stolpe på hjørnespark fra forsvarskollega Andreas Skov Olsen, men ballen gikk rett på Hradecky. Problemet var at keeperen snublet inn i målet og tok med seg ballen.

Tross Leverkusen-press ble det kampens eneste mål i Belgia.