Mbappé-dobbel sørget for PSG-seier mot Juventus

Kylian Mbappé scoret to mål for Paris Saint-Germain i 2-1-kampen hjemme mot Juventus i mesterligaen i fotball.

Stjernespilleren Mbappé brukte bare fem minutter på å sende den franske hovedstadsklubben i ledelsen. 23-åringen kombinerte med Neymar, som vippet ballen inn i 16-meteren. På hel volley banket Mbappé ballen i nettet.

Etter vel 20 minutter spilt doblet han ledelsen etter raskt og effektivt kombinasjonsspill på siste tredel.

Åtte minutter ut i andreomgangen kom reduseringen fra Weston McKennie. Amerikaneren steg til værs og stanget inn ett innlegg fra Filip Kostic. Juventus klarte aldri å kjempe seg helt tilbake i kampen. Det endte 2-1 til vertene på Parc des Princes.

PSG og Juventus spiller i gruppe H med portugisiske Benfica og israelske Maccabi Haifa. De to sistnevntes kamp endte 2-0 til Benfica. Norske Fredrik Aursnes ble byttet inn etter 65 minutter for portugiserne.