Benzema haltet av med skade da Real Madrid banket Celtic

Regjerende mester Real Madrid vant 3-0 borte mot Celtic i mesterligapremieren. Et skår i gleden var at Karim Benzema måtte av med knetrøbbel.

Etter kun en halvtime ble Benzema byttet ut. Den franske stjernespissen haltet av banen med smerter i høyrekneet, men det var usikkert hvordan han fikk skaden.

Federico Valverde og Vinícius Júnior fikset vinnermålet i finalen mot Liverpool sist sesong. Duoen fortsatte der de slapp og sørget for spansk jubel ti minutter etter pause. Valverde rullet inn ett innlegg langs gresset, og Júnior satte ballen i nettmaskene.

Deretter tok det ikke mange minuttene før Luka Modric doblet ledelsen. Innbytter Eden Hazard fant kroaten inne i feltet, og Modric skar innover med en skuddfinte før han avsluttet i mål.

Senere tegnet Hazard seg på scoringslista til 3-0.

Før hvilen holdt Celtic på å sjokkere Real Madrid. Etter 20 minutter fikk Callum McGregor et kjempetreff fra utsiden av 16-meteren og traff metallet.

RB Leipzig og Sjakhtar Donetsk er de to andre lagene i gruppe F. Der gikk gjestene fra Ukraina av med en knallsterk 4-1-seier. Marian Sjved gjorde to av Sjakhtars mål.