Motgangen fortsetter for Kristiansund – tapte utsatt kamp borte for Sandefjord

Kristiansund måtte se langt etter poengene da Sandefjord vant den utsatte eliteseriekampen med 2-0.

Mohamed Ofkir gjorde 1-0 etter 38 minutter i 1. omgang, mens Keanin Ayer satte 2-0 åtte minutter før slutt.

– Vi gikk ut i 2. omgang for å spille enkelt, men vi ga bort baller og skapte mange situasjoner imot, men vi jobbet bra inne i boksen og forsvarte oss godt. Vi drp i det i land, men det var mye opp og ned her, sa Hans Erik Ødegaard til Eurosport.

Kristiansund tok sesongen annet poeng hjemme mot Odd, men klarte ikke ta flere borte mot Sandefjord. Kampen skulle vært spilt i slutten av mai, men sykdom KBK-troppen gjorde det umulig.

Sandefjord hadde nesten ikke vært oppe hos Kristiansundforsvarerne før etter 38 minutter.

Mohamed Ofkir gjorde alt selv og riktig da han kom på en Sandefjord-kontring. Han satte fart mot målet etter at Alexander Ruud Tveter hadde brutt ballen. Han overrasket Sean McDermott i KBK-målet med å skyte tidlig nede i hjørnet.

Sjansesløseri

Kristiansund skapte flust med sjanser, men klarte ikke å komme til scoringer. Christian Michelsens mannskap sliter med uttellingen og det er vel derfor laget ligger desidert sist med sine to fattige poeng.

– Det er tungt. Det var en dårlig fotballkamp. Vi får ikke ballen i mål og motgangen fortsetter. Vi må ut av denne gjørma, sa Kristiansunds Dan Petter Ulvestad til Eurosport.

Sandefjord rykket opp til åttendeplass med 20 poeng.

Seier

Sandefjord med 1-0-scoringen la seg lavt, men var ikke særlig villige til å ofre alt på offensiven etter hvilen.

Ofkir ville ha straffe da han fintet seg gjennom KBK-forsvaret og bare skulle sette ballen i det åpne målet, men dommer Svein Oddvar Moen lot seg ikke lure og vinket spillet videre.

Gjestene presset på offensivt, men hjemmespillerne ga alt i egen forsvar. 2-0 kom etter en kontring hvor Ofkir sto for regien. Innbytter Ayer var derimot den som klarte å sette ballen i mål med et skudd på innsiden av nettveggen.

Neste motstander for Kristiansund blir borte mot HamKam lørdag, mens Sandefjord tar turen til Tromsø.