Liverpool slo tilbake etter stortapet for erkerivalen

Liverpool hadde få problemer med å ta seg av Premier League-rival Crystal Palace og vant 2-0 i treningskampen i Singapore fredag.

Det tok ikke mer enn 13 minutter før Jordan Henderson sendte Liverpool i ledelsen på et skudd fra vel 15 meter. Merseyside-laget hadde flere store sjanser ved blant andre Roberto Firmino og Harvey Elliott, men likevel sto det kun 1-0 til pause.

Etter hvilen byttet Liverpool ut hele startelleveren. Inn kom flere stjernespillere, og det ga umiddelbar uttelling.

Mohamed Salah lekte seg gjennom Palace-forsvaret og satte inn 2-0 to minutter ut i andreomgangen. Etter 77 minutter ga Jürgen Klopp verdifull spilletid til flere unggutter.

Salahs nettkjenning ble også kampens siste. Dermed endte det 2-0 til Liverpool i Singapore.

Klopp gjorde sju endringer fra 0-4-tapet for erkerivalen Manchester United tirsdag. Kun Henderson, Firmino, Elliott og Luis Diaz startet begge kampene.

Liverpool skal også spille treningskamper mot RB Leipzig (21. juli), Salzburg (27. juli) og Strasbourg (31. juli). I tillegg møter de Manchester City i Community Shield 30. juli.