Sport

Hovland tilbake i aksjon – dette er torsdagens TV-sport

Viktor Hovland er tilbake i aksjon, mens Wimbledon og Tour de France fortsetter.

09.30: Golf, DP World Tour. Dag 1 av Genesis Scottish Open, fra The Renaissance Golf Club, North Berwick, Skottland. Viktor Hovland er tilbake i aksjon, og slår ut med Rory McIlroy og Robert MacIntyre på de to første rundene. Trioen slår ut 09.28 norsk tid torsdag. (V Sport Golf)

12.00: Golf, LPGA Tour. Dag 1 av Evian Championship, fra Evian Resort Golf Club, Evian, Frankrike. (V Sport +)

12.15: Sykkel, Tour de France. Etappe 12: Aurillac – Villeneuve-sur-Lot (203.6km). Flat etappe med en ny sjanse for Alexander Kristoff i UNO-X, og de andre sprinterne. (TV2 Direkte / Eurosport 1).

14.00: Golf, DP World Tour. Dag 1 av Genesis Scottish Open fortsetter, fra The Renaissance Golf Club, North Berwick, Skottland. Viktor Hovland er tilbake i aksjon, og slår ut med Rory McIlroy og Robert MacIntyre på de to første rundene. Trioen slår ut 09.28 norsk tid torsdag. (V Sport Golf)

14.00: Tennis, Wimbledon. Semifinale kvinner. Donna Vekic møter Jasmine Paolini i den ene semifinalen, mens vinneren av onsdagens kvartfinale mellom Jelana Ostapenko og Barbora Krejcikova møter vinneren av Elena Rybakina og Elina Svitolina i den andre semifinalen. (Eurosport Norge)

22.30: Golf, PGA Tour. Dag 1 av ISCO Championship, fra Keene Trace Golf Club, Kentucky. (Eurosport Norge)

Mer fra Dagsavisen