Sport

Mandagens direkte TV-sport

Casper Ruud spiller sin første kamp i Wimbledon og på Grorud blir det fullt hus når Brann kommer på besøk.

Bjørn Martin Kristensen fant nettmaskene for Grorud mot Stjørdals-Blink mandag. Thomas Elsebutangen ses i bakgrunnen.

12.00: Tennis, Wimbledon-turneringen (gress) i London, England (til 10/7), årets 3. Grand Slam-turnering. Casper Ruud skal opp mot den spanske veteranen Albert Ramos-Viñolas i 1. runde klokka 12.00 i dag. Ruud er 3.-seedet i den tradisjonsrike gressturneringen. Ruud har møtt Ramos-Viñolas fire ganger tidligere, og han har bare slått ham én gang. Det skjedde i grusturneringen i Santiago, Chile i 2020, der Ruud gikk helt til topps. Gress er en større utfordring for Casper Ruud. (Eurosport N, Eurosport 1 fra 18.00)

15.00: Fotball, EM-sluttspillet J19 i Tsjekkia (til 9/7), gruppespillet (1. runde): Gruppe B: Sverige – Tyskland fra Frydek-Mistek. (SVT1)

17.30: Fotball, EM-sluttspillet J19, gruppespillet (1. runde): Gruppe B: England – Norge fra Karvina. Norge har kommet i pulje med England, Tyskland og Sverige i mesterskapet som kun består av åtte lag. De to beste går til semifinalen 6. juli. Landslagssjef Hege Riise har tatt ut denne troppen: Una Langkås, Øvrevoll/Hosle, Selma Panengstuen, Kolbotn, Casandra Lüthcke, LSK Kvinner, Maria Fink, Lyn, Tora Ose, Arna-Bjørnar, Selma Pettersen, Stabæk, Selma Løvås, Avaldsnes, Oda Mathilde Johansen, LSK Kvinner, Stine Nybø Brekken, Vålerenga, Synne Amdahl Brønstad, Rosenborg, Ingeborg Lye Skretting, Klepp, Irene Dirdal, LSK Kvinner, Julie Aune Jorde, Lyn, Ina Birkelund, TIL2020, Monica Nedgård Isaksen, Lyn, Thea Kyvåg, LSK Kvinner, Iris Omarsdottir, Stabæk, Cathinka Cecilie Friis Tandberg, Lyn, Thea Helene Gammelgaard Sørbo, Kolbotn, Emma Iversen, Røa (utlånt fra Vålerenga). (NRK2)

18.00: Fotball, 1. divisjon menn (11. runde): Grorud - Brann fra Grorud Actic Match. Hjemmelaget venter fortsatt på sin første seier i årets liga. Det vil jo være overraskende hvis den kommer her. Bjørn Martin Kristensen og Grorud får et ganske stort publikum i kved. (MAX). Bryne – Stjørdals-Blink, Ranheim – KFUM Oslo, Sogndal – Mjøndalen, Åsane – Sandnes Ulf. (Samlesending Eurosport N, enkeltkamper på Eurosport Pluss og TV2 Play)

01.00: Baseball, Major League Baseball: Cleveland Guardians - Minnesota Twins fra Progressive Field. (Vsport+)

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen