Warholm avsluttet den internasjonale sesongen med seier

Karsten Warholm avsluttet sin internasjonale sesong med nok en triumf på 400 meter hekk. Han fikk tiden 48,08 i ISTAF-stevnet i Berlin søndag.

OL-mesteren fra Ulsteinvik slo estiske Rasmus Mägi med 65 hundredels sekund i den tyske hovedstaden. Seieren kom få dager etter at han var best i Diamond League-finalen og vant diamanttrofeet for annen gang på rad.

Warholm sto over helgens friidretts-NM i Kristiansand. Der skulle han opprinnelig ha løpt 400 meter flatt.

25-åringen vant i august OL-gullet på 400 meter hekk. Da senket han samtidig sin egen verdensrekord til 45,94. Han er i år ubeseiret på spesialdistansen.

Søndagens løp var Warholms siste i 2021 på den internasjonale scenen. Torsdag runder han av sesongen i Trond Mohn Games i Bergen. Der skal han i aksjon på 300 meter uten hekker.