To drømmemål av Viking senket Rosenborg i Stavanger

(Viking - Rosenborg 2-1). Rosenborg tok ledelsen i Stavanger, men drømmemål av Joe Bell og Zlatko Tripic snudde kampen i Vikings favør. Hjemmelaget vant 2-1.

Etter at Viking tok føringen i 1. omgang kom til slutt scoringen, men imot vestlendingene. Tre minutter på overtid sendte Olaus Skarsem trønderne opp i 1-0 etter dødball. Han mottok ballen etter kluss i feltet, før han dro av noen Viking-spillere og sendte ballen i mål.

Ti minutter ut i 2. omgang satte utligningen for vertene. Joe Bell vant ballen på midtbanen før han fosset fram i angrep. Han dro av to RBK-spillere før han sendte av gårde en kanonkule opp i krysset.

Etter 64 minutter ville ikke Zlatko Tripic være noe dårligere. Han mottok ballen på brystkassa rett utenfor sekstenmeteren, før han deretter lot den sprette og klinket den i krysset.

Tidligere Viking-spiller Adrian Pereira kom inn for Rosenborg, og ble møtt med pipekonsert fra de fremmøtte.

Eliteserien menn søndag, 17. runde:

Kristiansund – Molde 2-0, Odd – Strømsgodset 0-1, Sarpsborg – Sandefjord 5-0, Tromsø – Bodø/Glimt 2-3, Viking – Rosenborg 2-1.

Senere kampstart: Vålerenga – Stabæk 20.00.

Spilt lørdag: Mjøndalen – Lillestrøm 1-2, Brann – Haugesund 1-3.