Messi-dobbel sendte Argentina videre som gruppevinner

(Bolivia - Argentina 1-4). Lionel Messi sto for to mål og en målgivende pasning da Argentina slo Bolivia 4-1 i Copa America. Argentinerne er dermed klare for kvartfinale mot Ecuador.

Argentina var allerede klare for cupspillet, men med seier over Bolivia ville de sikre førsteplassen i gruppe A.

Det gjorde de anført av en meget god Messi. Barcelona-stjernen serverte Alejandro «Papu» Gómez med en nydelig pasning allerede etter seks minutter av kampen og Argentina ledet 1-0.

Etter en halvtimes spill ble Gómez felt i 16-meteren og Messi var sikker fra straffemerket. Åtte minutter senere scoret Messi igjen med en lekker lobb etter å ha blitt spilt gjennom av hans nye lagkamerat i Barcelona, Sergio Agüero.

Etter pause reduserte Bolivia til 1-3 etter scoring av Erwin Saavedra, før Lautaro Martínez fastsatte sluttresultatet til 4-1 for Argentina.

I den andre kampen i gruppe A vant Uruguay 1-0 over Paraguay takket være et straffespark av Edinson Cavani.

Ettersom favorittene Argentina og Brasil vant sine grupper, kan lagene møtes i en finale dersom de tar seg videre fra kvart- og semifinalene.

Brasil møter tøff motstand allerede i kvartfinalen mot 2016-mesterne Chile.

Copa America fotball mandag, søramerikansk mesterskap menn i Brasil, gruppespillet 5. og siste runde:

Gruppe A:

Uruguay – Paraguay 1-0 (i Rio de Janeiro), Bolivia – Argentina 1-4 (i Cuiabá).

Sluttstilling: 1) Argentina 10 (7-2), 2) Uruguay 7 (4-2), 3) Paraguay 6 (5-3), 4) Chile 5 (3-4), 5) Bolivia 0 (2-10).

Gruppe B:

Spilt søndag: Brasil – Ecuador 1-1 (i Goiania), Venezuela – Peru 0-1 (i Brasilia).

Sluttstilling: 1) Brasil 10 (10-2), 2) Peru 7 (5-7), 3) Colombia 4 (3-4), 4) Ecuador 3 (5-6), 5) Venezuela 2 (2-6).