Sport

Avis: Nicklas Bendtner gikk gratis fra Rosenborg til FC København

FC København trengte ikke betale noe som helst for Nicklas Bendtner, hevder dansk avis.

København: Nicklas Bendtner har signert for FC København. FOTO: NED ALLEY / NTB SCANPIX

Nicklas Bendtner gikk overraskende fra Rosenborg til FC København mandag kveld. Ifølge danske B.T. kostet han den danske klubben null og niks i overgangssum. I utgangspunktet ønsket FC Københavns trener, Ståle Solbakken, seg svenske Khiese Thelin, fra belgiske Anderlecht. Da dette ikke lot seg gjøre falt valget på Bendtner.

Kampform

FC København har mål om å få Nicklas Bendtner i kampform så raskt som mulig. Tirsdag morgen trente han alene på klubbens treningsfelt, skriver NTB. Det vil si; Bendtner hadde selskap av FCKs fysiske trener Anders Storskov under økta på Frederiksberg, melder avisen Ekstra Bladet.

Det skjedde under et halvt døgn etter at den danske storklubben kunne fortelle at spissrebellen er hentet inn fra Rosenborg.

Les kommentar: Kan jo bare kutte ut dommeren og overlate alt til VAR

Trener onsdag

Det ble kunngjort at Bendtner skal trene sammen med lagkameratene for første gang onsdag formiddag, men 31-åringen er allerede i gang på treningsfeltet.

Bendtner har jobbet med Storskov flere ganger tidligere, og han er mannen som skal få spissen i kampform til en travel høst med serie-, cup- og europaligaspill.

FCK-trener Ståle Solbakken avviste i utgangspunktet at det var aktuelt å hente Bendtner, men skadekrise på spissplass gjorde at klubben tok sjansen likevel.

Le også: Romelu Lukaku: – Mange spillere er blitt utsatt for rasistisk oppførsel den siste måneden