Sport

Carvalho spilleklar mot Bodø/Glimt

Midstopper Felipe Carvalho mistet Vålerengas seriekamp mot Rosenborg på Lerkendal sist, men rekker lørdagens hjemmemøte med Bodø/Glimt. Samuel Kari Fridjonsson kan også være i troppen etter VM-exiten med Island.

VIF tapte 0-3 i Trondheim mot Rosenborg sist, da uten Carvalho i midtforsvaret. 24-åringen mistet oppgjøret på grunn av en hofteskade, men friskmeldes altså til oppgjøret mot bodøværingene. Torsdag trente han som normalt med resten av lagkameratene i solsteiken på Intility Arena.

– Carvalho ser skadefri og fin ut. Han er nok klar mot Glimt, bekrefter VIF-trener Ronny Deila til Dagsavisen.

Også Fridjonsson kan være med på lørdag. 22-åringen fikk ikke spilletid for Island under VM. Laget fra sagaøya ble slått ut av gruppespillet tirsdag.

– Fridjonsson er aktuell for å være med i troppen. Vi må få snakket litt med ham først. Han kom til Island i går, så får vi se om han kommer til Oslo i løpet av dagen, sier Vålerenga-treneren.

Midtstopper Felipe Carvalho ser fram til å hjelpe lagkameratene igjen. Uruguayaneren virket ikke hemmet av hoftetrøbbelet på torsdagens trening. Han sto sågar igjen etter økten og gjorde noen ekstra øvelser.

– Alt er bra nå. Det blir bedre for hver dag. Jeg ser fram til matchen på lørdag, sier han til Dagsavisen.

Carvalho er sterk i troen på at VIF vil reise seg mot laget fra Bodø. Magefølelsen hans sier tre poeng.

– Vi respekterer Bodø/Glimt, men jeg tror det skal gå bra på lørdag. Vi skal vise oss fram på hjemmebane. Jeg var ikke med mot Rosenborg sist, men nå er jeg full av energi. Jeg skal gi alt, sier han smilende.

Vålerenga ligger på 8.-plass i Eliteserien etter 14 runder. Deila og co. har 22 poeng så langt. Bodø/Glimt på 12.-plass har 14 poeng.

Les også: Carvalho må melde forfall på Lerkendal

Nyeste fra Dagsavisen.no: