Sport

Grorud tror på Fredrikstad

Dagsavisen har stilt Grorud-trener Eirik Kjønø fem spørsmål om kommende sesong i 2. divisjon.

1) Hvordan har sesongforberedelsene vært?

– De har vært utfordrende. Vi startet med 14 spillere på kontrakt og en vinterstengt bane. Det skapte utfordringer. Heldigvis har vi kommet godt ut av det. Vi har trent med gode fasiliteter på Norges idrettshøgskole og Bjerke VGS. Vi har også signert mange gode og spennende spillere.

Les også: Grorud overbeviste i hissig generalprøve mot Skeid (for deg som er abonnent)

2) Sesongens stall sammenlignet med forrige sesongs?

– Vanskelig å sammenligne sesongens stall direkte med forrige. Vi er mer samlet og alle drar i samme retning. Alle setter klubben foran seg selv. Vi er færre, men spillerne trener mer stabilt. Spillertypene ligner mye på troppen i fjor, men forhåpentlig mer stabile prestasjoner. Vi har mistet gode enkeltspillere, men jeg vil påstå vi er bedre som lag.

For deg med ♥ for Oslo: Følg oss på Facebook!

3) Hva blir nøkkelen til suksess denne sesongen?

– Vi må unngå skader og være godt forberedt til hver kamp. Få relasjonene til å fungere, men samtidig kunne rullere blant spillerne uten at nivået faller.

4) Hva er målsettingen for sesongen?

– Vi har ingen resultatmål, men har satt mange kriterier for hvordan vi ønsker å ha det på trening hver dag. Og de prøver vi å følge.

5) Favoritter i avdelingen?

– Mine favoritter er Fredrikstad, Raufoss og Asker.

PS. Grorud serieåpner borte mot Hønefoss søndag. Første hjemmekamp er mot Odds 2. lag tirsdag 24. april.

Stallen

INN: Elias Hagen LillestrømI, Trace Murray (Hønefoss), Kamran Ali Iqbal (Bærum), Imad Ouhadou (Lørenskog), Alvaro Torres (Lørenskog var på utlån), Emil Gundelach Ødegaard (Lillestrøm  (lån), Mats Gulbrandsen Viken (Strømmen), Geirald Meyer (Fløya).

UT: Kevin Mankowitz, Moa Mahnin, Mesut Can, Tega George, Fisnik Kastrati, Fitim Kastrati, Riki Alba, Daniel Gullteig, Bardh Shala, Rune Vøien, Herman Rhodén, Kamil Olztynski, Morten-Andre Slorby.

Mer fra Dagsavisen