Sport

VIF-spiss Deshorn Brown skal være solgt til en kinesisk klubb

Deshorn Brown skal være klar for spill i den kinesiske klubben Shenzhen. Brown skal ha signert en toårskontrakt med opsjon på et tredje år, og VIF skal motta omlag 10 millioner kroner for spissen. Han ble kjøpt for fem millioner kroner i fjor.

Valle (Dagsavisen): Deshorn Brown (26) trente ikke med VIF sist mandag. Han skal da ha vært travelt opptatt med å få tømt leiligheten på Ensjø for inventar, og så tatt med kona og deres lille datter og satt seg på flyet til Kina.

Den jamaicanske landslagsspilleren skal ha signert en toårskontrakt med klubben Shenzhen, som befinner seg i den nest øverste divisjonen i Kina. Kontrakten gir opsjon på et tredje år, og VIF skal motta omlag 10 millioner kroner for Brown. Spissen ble kjøpt for fem millioner kroner i mars i fjor.

Kjetil Rekdal vil ikke kommentere Dagsavisens opplysninger, og henviste oss til daglig leder Morten Nydal.

– Jeg har heller ingen kommentar, utover de generelle, som går på at vi i utgangspunktet er fornøyd med de spillerne vi har her. Men, at vi som klubb vet at det finnes klubber som er villige til å betale mer i lønn enn vi gjør. Og at vi, som alle andre klubber, selger hvis vi får et tilbud vi er fornøyde med.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Sagt opp mobilabbonement

Verken Rekdal eller Nydal vil bekrefte Dagsavisens opplysninger, men ingen av dem ønsker heller å dementere de.

Dagsavisen har ikke fått tak i Deshorn Brown. Hans norske mobilnummer er ikke lenger i bruk.

– Snakker ikke før alt er sikkert

Deshorn Brown skrev kontrakt med VIF 15. mars i fjor, kontrakten skulle løpe til september 2018.

–  Det er ikke for å være vanskelig, men jeg snakker ikke om slike saker før alt er 100 prosent sikkert og i boks, sier trener Kjetil Rekdal til Dagsavisen.

Nyeste fra Dagsavisen.no: