Sport

Zlatan: – Har aldri sett Ødegaard

Zlatan Ibrahimovic har ingen oppfatning om Norges nye yndling.

Zlatan Ibrahimovic (t.h.) på Ullevaal i går. FOTO: NTB SCANPIX

Det svenske landslaget og Zlatan trente på Ullevaal stadion i går formiddag. Verken i går eller lørdag var Zlatan tilgjengelig for mediene. Men på sin app kunne han melde følgende etter å ha fått spørsmål om Martin Ødegaard: – Han har jeg aldri sett spille.

Og da er det også vanskelig å mene noe om ham. De to spillerne er nå de mest omtalte spillerne fra Skandinavia. Mens Zlatan er i Oslo, forhandler hans agent, Mino Raiola, om en overgang fra Paris Saint-Germain til Milan. De første forhandlingsmøtene skal ha vært i Berlin i forbindelse med mesterligafinalen lørdag kveld, melder Aftonbladet.

På grunn av serierunder både i Norge og Sverige i går, vil kveldens privatkamp stort sett handle om «profflandslagene». Og der er Zlatan og Martin Ødegaard sentrale. Kampen er en oppkjøring før Norge møter Aserbajdsjan i EM-kvalifisering fredag og Sverige møter Montenegro søndag.

Følg oss på Twitter og Facebook!

– Vår største utfordring er å sy sammen et nytt forsvar, sier landslagssjef Erik Hamrén. Han vil bruke Zlatan, men definitivt ikke i hele kampen.

Sist lagene møttes i privatkamp var på Friends Arena utenfor Stockholm for to år siden. Da scoret Zlatan tre av de svenske målene i 4–2 seieren. Pussig nok har ikke lagene møttes i EM- eller VM-kvalifisering på 38 år. Mange mener det er på tide.

PS. Det er solgt 26.500 billetter til kveldens kamp. Ullevaal har plass til 27.200 tilskuere. De ledige billettene er på bortetribunen.