Dro til bolig etter meldinger om stor trafikk til denne

Kvinne (53) hadde betydelige mengder narkotika.

I perioden fra 26. oktober til 14. juni har politiet vært hjemme hos en 53 år gammel kvinne. Ved samtlige anledningen skal politiet ha funnet narkotika hjemme hos 53-åringen.

Da politiet var hjemme hos kvinnen den første gangen ble det funnet 168 hasj, 119 gram marihuana 17,6 gram amfetamin og diverse narkotiske tabletter.

Det ble også funnet 13 bankkort som tilhørte flere personer. Ifølge kvinnen passet hun på disse for en kamerat og at hun visste at disse var utbytte av straffbar handling.

Politiet rykket også ut til kvinnen 20. november 2017 etter å ha fått meldinger om at det kom og gikk mange slitne rusmisbrukere til kvinnens bolig. I tillegg var en person observert mens han slepte svarte sekker til boligen.

Også denne gangen ble det funnet narkotika i boligen. 28. januar 2018 fikk politiet på nytt meldinger om stor trafikk til kvinnens bolig. Denne gangen ble det funnet 14 gram amfetamin og litt over to gram fleinsopp.

LES OGSÅ: Skal ha knust bakruter på ni biler

Fest og bråk

4. mars 2018 rykket politiet ut etter melding om fest og bråk i 53-åringens bolig. Denne gangen fant en politihund 284 gram amfetamin og 2,35 gram metamfetamin på stedet.

Natt til 4. januar i fjor fikk politiet melding om en kvinne som gikk og kikket i postkasser i Sandnes. Politiet rykket ut og traff på 53-åringen. Hun bar da på en pose som inneholdt 44 brev tilhørende 17 forskjellige personer.

Samlet kom retten til at hun skulle dømmes for befatning med 454 gram amfetamin og 358 gram hasj.

Jæren tingrett kom også til at kvinnen skulle dømmes for ruskjøring, kjøring uten å ha gyldig førerkort og bæring av kniv.

I forbindelse med straffeutmålingen la retten noe vekt på at flere av forholdene var blitt gamle uten at kvinnen kan lastes for dette.

Straffen ble 12 måneder i fengsel og 40.000 kroner i bot. Hun fikk også inndratt en kniv.

LES OGSÅ: Reisebyrå gikk konkurs

LES OGSÅ: Skal ha gitt ungene ris