Vidars gode sesongstart fortsetter

Kristian Sørlis menn tok en knallsterk borteseier over Brattvåg søndag, og har med det fått en meget sterk start på sesongen.

Vidar tok turen til Møre og Romsdal for å møte Brattvåg søndag, og fikk med seg tre poeng i bagasjen hjem etter den lange turen som gjør at laget fortsatt er ubeseiret på bortebane i år.

Sigve Kleppa Christensen scoret sitt første mål etter et langt skadeavbrekk som holdt han ute av spill neste hele forrige sesong, da han ga Vidar ledelsen etter 34 minutters spill.

Det var også stillingen til pause, og da Vegard Aasen la på til 2-0 med sitt andre mål for sesongen midtveis ut i den andre omgangen ble det klart at alle tre poengene ble med hjem til Stavanger.

Seieren betyr at Vidar står med sju poeng på de fire første kampene, og med det befinner seg på en sterk fjerdeplass etter de fire første kampene.