Holdt på å kaste bort 6-0-ledelse mot Grüner

Oilers ledet 6-0 over Grüner etter 43 minutter, men klappet helt sammen i tro på at kampen var kjørt. Bunnlaget i Get-ligaen kom seg opp til 6-4 (!), men Oilers dro tre poeng i land. Hvordan kampen var kan du se her

3. periode:

60 min.: Slutt. 6-4. Oilers overlever egen kortslutning. 61-16 i skudd.

59 min.: Ulriksen får to minutter for tripping. Men kun 12 sekunder gjenstår.

58 min.: Oilers har fått stabilisert spillet etter kalddusjen. Det går nok bra. Men for en kollaps i 3. periode.

55 min.: Oilers rir av undertallet. Men de skal passe seg her. Respekten er borte. Grüner jager dem nå! En sånn opphenting gir uante krefter.

53 min.: Greg Mauldin får to minutter for slashing. Nå er Oilers i kjempetrøbbel. Etter å ha ledet 6-0!

52 min.: Måååål! 6-4! Dette begynner å ligne tidenes kollaps! Nå er det kamp igjen. Jesper Øhrwall med en kanon oppe i nettaket. Dette er pinlig, Oilers!

52 min.: 3724 tilskuere er helt stille nå. Ser et Oilers som er så sløve så sløve i denne tredje perioden.

51 min.: Mååål! 6-3! Jøss. Grüner har faktisk klart å spille seg halvveis inn i dette. Marius Carho Hansen tverrvender og setter pucken inn bak Holm.

50 min.: Bortelaget har hatt langt mer å by på denne perioden. 50-12 i skudd totalt. Relativt jevnt i skudd i tredje. Oilers har skrudd helt av. Åpenbart.

49 min.: Oilers fulltallige.

49 min.: Grüner fulltallige.

48 min.: Søberg nære på en styring.

47 min.: Så får Oilers en utvisning. Brassart får to minutter for å forsinke spillet. Han slår ut med armene.

47 min.: Morley styrer en puck rett i stangen!

47 min.: Utvisning Grüner. Mads Lund er oppe i ansiktet til Morley med en høy kølle. Får to minutter.

46 min.: Mååål! 6-2! Det var da voldsomt! Grüner trykker til igjen og scorer. Herman Sagfossen denne gangen.

45 min.: Måååål! 6-1! Grüner får seg en scoring. Nydelig distanseskudd som går inn på en kald Holm. Kristian Kucera med skuddet. Sebastian Skaar med assist.

45 min.: Og der passeres 50 skudd på mål. 50-7.

43 min.: Måååål! 6-0! Andreas Klavestad glir inn på 5-6 meter med pucken og kliner den inn med et håndleddskudd. Magnus Hoff serverer. Berg-Paulsen får også assist.

42 min.: Selv om Oilers er fullstendig overlegne gjør de ikke veldig mye mer enn det de må her. Kunne sikkert ledet hatt ti mål nå om de hadde kjørt for fullt. Det er faktisk litt pinlig for Get-ligaen som produkt at det er slik.

41 min.: Spillet i gang igjen.

2. periode:

40 min.: Pause i DNB Arena. 43-6 i skudd. Klubbrekorden på 13-0 mot Kongsvinger står neppe for fall. Til det var Oilers for ineffektive. Men fem må i overtall gjør at de har sjansen på klubbrekord likevel. Høyeste antall overtallsmå i klubbhistorien i en kamp er sju mot MS i 2005. Den kan stå for fall.

39 min.: Ny utvisning til Grüner. Marius Hansen. Slashing.

38 min.: Grüner på farlig visitt! To skudd på mål. De første siden midten av 1. periode.

36 min.: Berg-Paulsen misser en eventyrlig mulighet til 6-0 like etter målet.

36 min.: Mååååål! 5-0! Magnus Hoff er først på en retur og pirker den inn! Brasaart og Rokseth med assister.

35 min.: Zajac prøver seg oppe i nærmeste. God sjanse. Så blir det litt bruduljer bak mål. Kristiansen involvert. Skal beskytte Zajac. Men han trekker seg tidlig nok til å unngå fryseboksen.

34 min.: To minutter til hvert lag. Forsberg får for slashing. Setsaas for krysstakling hos Grüner. Utvisningene kvittes. Fem mot fire fortsatt.

32 min.: Grüners Mathias Landrø sendes rett i dusjen for en vanvittig knetakling på Ludvig Hoff. Fem pluss video. Oilers får nå fem minutter i overtall.

31 min.: Powerbreak her. 29-3 i skudd. Grüner har ikke løsnet noe så langt i perioden.

29 min.: Søberg med en backhand i stang!

27 min.: Vanvittige sjanser for Oilers. 3-4 avslutninger fra kloss hold, men foreløpig vil den ikke inn i denne perioden.

24 min:. Det står 24-3 i skudd nå.

22 min.: Grüner holder ut et overtall uten å slippe inn mål! Verden står ikke til påske.

21 min.: Utvisning Grüner. Skuterud for roughing. Nytt overtall. Skal Oilers få fem av fem med mål så langt?

21 min.: Spillet er i gang igjen. Måtte sjekke klubbrekorder i pausen. 13-0 mot Kongsvinger mener jeg er største seier i Get.-ligaen for Oilers. Martin Strandfelt, som er innom for å kikke på i dag, mente det samme.

1. periode:

20 min:: Pause. 18-3 i skudd.

19 min.: Mååååål! 4-0! Oilers scorer med en gang de får overtall! Helt ekstremt dødelige. Hvilken overtallsfest! Markus Søberg knaller den inn denne gangen. Bøen Rokseth og Morley med assistene.

19 min.: Nok en utvisning.  Sagfossen for slashing.

19 min.: Ett minutt igjen av perioden. 15-3 i skudd. Oilers dominerer totalt og de fyrer på ingen måte på alle sylindre. Dette er et godt bevis på hvor enorm forskjellen er mellom topp og bunn i Get-ligaen.

16 min.: Mååååååål! 3-0! Brady Brassart gjør ingen feil! Assiisten fra Forsberg nydelig. Mauldin får andre assist. Oilers er dødelige i overtall!

15 min.: Nok en utvisning for Grüner. Sunnqvist får for hekting.

12 min.: Kvål prøver seg, men noen pirker borti køllen. Skuddet i nettingen over vantet.

10 min.: 7-1 i skudd så langt. Enveiskjøring.Holm kunne bestilt pizza og spist uforstyrret om han ville det.

9 min.: Mååååål! 2-0! Oilers er meget effektive i overtall. Rokseth får stå på blå og stille inn siktet. Prikker Forsberg foran mål som styrer den inn. Søberg får også assist.

7 min.: Ny utvisning Grüner. Herman Sagfossen får to minutter for delay of game. Ny overtallsmulighet for Oilers.

6 min.: Mååååååål! 1-0! Der sitter den. På første overtallsførsk. Trettenes knaller den inn på direkten etter pass fra Morley. Zajac med assist.

5 min.: Kveldens første utvisning. Sebastian Skaar for Grüner. Slashing.. Oilers i overtall.

2 min.: Ikke et eneste skudd løsnet de første par minuttene.

1 min. Vi er i gang i DNB Arena! Tidligere Frisk-spiller Sander Hurrød debuterer for Oilers i dag. Han har spilt på U21-laget til klubben så langt. Satt opp som reserveangriper her. En aldri så liten sniper etter rapportene, men har mangler defensivt.

Før kampen:

Oilers har vært historisk gode i starten av denne sesongen. Ni seirer på rappen ble det - uten poengtap - før Storhamar ble for sterke i forrige runde.

Likevel var Oilers nære nummer ti. Hjemmelaget utlignet på tampen og det hele ble avgjort på straffer.

Grüner ligger i helt motsatt ende av tabellen av Oilers. Helt sist. Laget står med fire poeng mot de 28 til Oilers.

For hjemmelaget er det også viktig å fortsette seiersrekken all den tid Frisk har heng i toppen av tabellen.

Dette er for øvrig ikke første gang Oilers møter Grüner i Stavanger. Da laget var i 1. divisjon i 2001/2002 var Oslo-laget en av motstanderne i opprykkssesongen.