Viking

Vikingbørsen: de Lanlay stod fram i uvant rolle

Viking klorte seg videre til 4. runde i NM. Laget ble inspirert av en meget god Yann-Erik de Lanlay - som spilte sentral midtbane.

6

Patrik Gunnarsson

Enorm redning etter 52 minutter på blank. God redning på et farlig distanseskudd som duppet etter 82 minutter. Klasseredning oppe i krysset etter 120 minutter. Hadde det ikke veldig travelt, men våken da behovet var der.

5

Viljar Vevatne

Fælt balltap like før timen. Rettet det opp selv, men Kristiansund ropte på straffe. Ellers gjorde han det han skulle. Spilte på det trygge.

6

David Brekalo

Solid før pause. Idiotisk gult kort for å hevne seg etter 50 minutter. Steg opp og headet resolutt inn 1–0 etter 105 minutter. Det smakte da alle andre hadde feilet!

5

Djibril Diop

Satte opp Svendsen for skudd tidlig. Klarte seg stort sett OK. Noen pasningsfeil trekker ned. Tatt ut etter 56 minutter.

6

Sondre Bjørshol

Svært nære scoring da han møtte et innlegg fra Sandberg etter 16 minutter på første stolpe. En svært god defensiv involvering da Kristiansund var på vei gjennom midtveis i omgangen. Fikk et skudd reddet på strek etter 35 minutter. Fikk synlig problemer med lysken etter 85 minutter. Svært nære å sette 1–0 etter 89 minutter. Solid kamp.

4

Naatan Skyttä

Klarte aldri å sette et veldig preg på kampen som indreløper. Enkelte bra involveringer, men greit at han ble skiftet ut etter 65 minutter.

7

Yann-Erik de Lanlay

Nydelig frispilling av Sandberg på kant etter 16 minutter. Satte også Løkberg smart opp etter 37 minutter. Var framoverrettet i det meste han foretok seg og god i rollen som spillesentral på midten. Bør få flere sjanser i rollen. Skudd like utenfor krysset etter 90 minutter. Virket å ha null problem med å holde 120 minutter.

5

Kristoffer Løkberg

Burde fått mer ut av det da de Lanlay spilte satte ham opp for skudd etter 37 minutter. Løp, slet og dirigerte som alltid, men indreløperen burde kanskje fått mer ut av en del offensive nesten-muligheter.

5

Niklas Sandberg

Stort sett grei kontroll defensivt i sin rolle som venstre vingback. Kom til noen innlegg, men fikk nok ikke bidratt så mye offensivt som han hadde ønsket. Ut etter 80 minutter.

6

Zlatko Tripic

OK skudd som gikk like over etter 40 minutter. Nære da han skar inn fra kant etter 74 minutter. Flott pasning 45 grader ut til Solbakken etter 79 minutter. Skudd like utenfor etter 95 minutter. God corner på 1–0 etter 105 minutter.

4

Sander Svendsen

Meget godt skuddforsøk fra distanse etter sju minutter og var ganske frisk og frekk innledningsvis. Regelrett kastet bort en kjempesjanse tre mot én etter 50 minutter med en grufull avlevering. Langt svakere etter hvilen og ut etter 65.

Innbyttere:

5

Gianni Stensness

Inn for Diop etter 65. Rotet fælt to ganger på rad etter 73 minutter.

4

Daniel Karlsbakk

Inn for Svendsen etter 65 minutter. Fikk mye juling og lite medhold fra dommer. God sjanse etter 107 minutter.

3

Fredrik Torsteinbø

Inn for Skyttä etter 65. Klarte aldri å prege kampen.

5

Markus Solbakken

Inn for Løkberg etter 65. Blåste en stor sjanse etter 79 minutter, men løpet var bra. Grei som indreløper.

4

Kevin Kabran

Inn for Sandberg etter 80 minutter. Burde kanskje fått straffe da ha dunket til etter 94 minutter – og ballen så ut til å treffe en hånd. Fikk ikke så mye til ellers.

4

Herman Haugen

Inn for Bjørshol til ekstraomgangene. Gult kort for å stanse en overgang etter 98 minutter.