Viking

Klart Viking-svar fra Lode

Forsvarsspiller Marius Lode er klubbløs, og har svaret klart angående Viking.

Denne uken trener Marius Lode med Sandnes Ulf, som Sandnesposten meldte tirsdag. Den klubbløse 29-åringen har vært med på en stor del av Bodø/Glimts ferd til å bli en maktfaktor i norsk toppfotball, og gikk til Schalke 04 i januar. Nå er han på jakt etter ny arbeidsgiver, og bruker tid på å finne riktig klubb.

Da det ble kjent at kontrakten med tyskerne var terminert bekreftet Vikings sportssjef at det var et aktuelt navn i Jåttåvågen.

– Situasjonen er som den er og vi er selvsagt på denne ballen, sa Nevland til RA.

Til Sandnesposten utelukker Lode de mørkeblå.

– Så du kan nesten utelukke at Viking er neste klubb?

– Ja, det kan jeg. Jeg har ei hjemme her som ikke er så fornøyd med den avgjørelsen. Nå har vi endelig fått leilighet her i Sandnes, så det hadde vært gøy å flytte inn der permanent, men jeg tror ikke tiden min er helt klar for å flytte hjem enda da jeg har litt spennende ting på gang andre steder. Jeg skal aldri utelukke at det blir en klubb i distriktet om et par år om det er av interesse, sier Lode til avisen.

Han forteller også at valget nå i realiteten står mellom to ting: Gå tilbake for å jakte Champions League eller European League med Bodø Glimt, eller finne et nytt eventyr i utlandet.

Noen overgang til Sandnes Ulf blir det uansett ikke.

– Han er ikke her på prøvespill. Jeg vet ikke hvor lenge han blir her og hvor han reiser videre. Han er i en situasjon der han har blitt fristilt og må finne en klubb før overgangsvinduet stenger. Han trente med Bryne sist uke før han kom hit, det er ingen tvil om at han hever kvaliteten på treningene, sier Ulf-trener Bjarne Berntsen til Sandnesposten.

Mer fra Dagsavisen