Vikingbørsen: Marerittkamp for Vikings solide back

Sondre Bjørshol er normalt blant Vikings beste, men han var for involvert i for mange situasjoner mot Strømsgodset til å få noen god karakter på Vikingbørsen.

5

Patrik Gunnarsson

God redninger fra Salvesen etter fem minutter – og etter 15 minutter. Sjanseløs på Hoves 1-0-mål. Kunne heller ikke gjøre noe med 2–1 eller straffen på 3–1. God redning fra Friday etter 93 minutter.

2

Sondre Bjørshol

Reddet på streken etter åtte minutter. Mistet ballen i forkant av Godsets 1-0-scoring. Ikke det beste hodespillet i forkant av 2–1 og for sent opp i Salvesen etterpå. Laget straffe etter 56 minutter med det dommer mente var en hands. En aldri så liten marerittkamp for den normalt så bunnsolide høyrebacken.

5

David Brekalo

Meget god og viktig jobb som førsteforsvarer da han klarte å skyve Stenevik i full fart mot mål ut mot cornerflagget etter 11 minutter. Blir dratt ut av sin sone foran mål på Godsets 2-1-mål. Måtte gi seg etter 61 minutter. Merket nok smellen han fikk i leggen i forrige runde.

5

Gianni Stensness

Fikk litt for mange løpeturer feilvendt mot eget mål. Slik ble det ettersom Godset kontret såpass bra. Ikke hans beste kamp, men heller ikke krise – på det som var en vanskelig dag.

4

Sebastian Sebulonsen

Fikk ganske mye rom å boltre seg i før pause, men dessverre litt for lite brukt. Burde scoret med venstrefoten på overtid av første omgang. Skudd like utenfor og over etter 83 minutter.

3

Harald Nilsen Tangen

Burde selvsagt scoret etter tre minutter på hodet på blankt. For upresis og lite involvert. Har ikke vist seg fra sin beste side i de siste kampene.

4

Markus Solbakken

Fikk veldig lite rom med mannsmarkeringen til Godset i lange perioder. Fulgte ikke Krasniqis løp på den store sjansen hans tidlig. Regissør i forkant av 1–1.

5

Samúel Fridjónsson

Blåste en god sjanse på hodet etter 13 minutter. Godt skudd på overtid i første omgang. Kommer seg til sjanse og situasjonene – uten at det ble tellende resultat. Også han bidro for mye til alle bruddene mot, men best offensivt av de som startet på midten.

3

Yann-Erik de Lanlay

Meget bra skuddforsøk fra skrått hold like før pause. Farlig balltap like etter pause som ga en god sjanse for Salvesen. Kom for sjeldent til situasjonene hvor han kunne utfordre. Ikke helt i form ennå.

8

Veton Berisha

Soleklart banens beste. Nydelig innlegg til Nilsen Tangen etter tre minutter – som han burde omsatt til mål. Nok en strøken innsvinger etter 13 minutter. Fikk straffespark etter 37 minutter og satte det inn selv. Godt skudd etter 64 minutter. På rett sted til rett tid på 3–2 etter 72 minutter. Nydelig flikk til Sebulonsen etter 83 minutter. Svært nære sitt tredje etter 85 minutter på en steinhard heading etter corner. Myhra fikk så vidt slått den i tverrligger og over. Enorm jobbing.

3

Niklas Sandberg

Mistet litt for mye ball og fikk ikke veldig mye til før pause. Ikke veldig mye bedre etter den. Nedtur etter oppturen sist for kantspilleren.

Innbyttere:

Shayne Pattynama

Inn etter 61 minutter for Nilsen Tangen. For kort tid til å få karakter. Gult kort for å forhindre en overgang etter 80 minutter.

Kristoffer Løkberg

Inn etter 61 minutter for Solbakken. For kort tid til å få karakter. Ga Viking energi. Burde sett Berisha 45 grader etter 89 minutter.

Viljar Vevatne

Inn etter 61 minutter for Brekalo. For kort tid til å få karakter. Gult kort for å forhindre en overgang etter 76 minutter. Nydelig pasning som åpnet hele Godset opp etter 89 minutter.

Daniel Karlsbakk

Inn etter 67 minutter for Sandberg. For kort tid til å få karakter. Var ikke mye involvert.

Kevin Kabran

Inn etter 67 minutter for de Lanlay. For kort tid til å få karakter. Nydelig innlegg 45 grader ut til Berisha etter 71 minutter da Berisha scoret Vikings andre mål.