Viking

Tripic: - Dumt og kjedelig

Zlatko Tripic (28) fikk alt annet enn ett drømmecomeback for Viking torsdag på Lerkendal.

RBK ga seg ikke før det sto 5–0 og Viking raknet etter alle kunstens regler. Tripic, som nærmest kom rett inn fra karantene til banen med en snau halvtime igjen, la ingenting imellom da han skulle beskrive det som var et kollektivt mageplask.

– Et tungt tap. Helt fortjent også. RBK var bedre enn oss i det meste. Det er tøft å komme tilbake når du slipper inn så enkle mål som her. Det vet vi alle. Så viste RBK ekstremt styrke, men 5–0 er brutale tall, sa Tripic til rettighetshaver Eurosport etter kampen.

Tripic selv klarte seg ganske OK. Han var nære scoring også med et distanseskudd, men innrømmer det ikke var enkelt å bli kastet innpå midt i slakten.

– Det var et vanskelig tidspunkt. De hadde momentum og fikk mål. Men for meg var det viktigst å få noen minutter å komme i gang.

At han har vært i karantene fikk så være. Kroppen responderte greit.

– Men det er tungt når man blir løpende imellom. Så er nivået her litt annet enn det jeg er vant med. Dette var dumt og kjedelig, sier han.

Løkberg beklaget

Kristoffer Løkberg la seg også langflat.

– Det er vanskelig å beskrive. Sånn er fotballen noen ganger. Vi var kjempefornøyde forrige søndag. Alle hyllet oss. Så står vi nå her etter å ha fått grisebank noen dager etterpå, sa han til Eurosport – og fortsatte:

– Vi må bare legge oss flate og beklage til alle dem som satt spente foran skjermen og håpte at vi skulle få til noe. Nå må vi reise oss.

Løkberg mener kampen i realiteten var ferdig da RBK fikk 3–0 rett etter pause.

Skuffet Jensen

Trener Morten Jensen var også synlig pinlig berørt etter kampen.

– Utrolig skuffende. Vi falt sammen som et korthus etter pause, sa han til Eurosport.

Han forklarer tapet slik:

– Vi skulle være modige og angripe i denne kampen. Så falt vi helt sammen kollektivt. Vi hadde tro også på 2-0, men når 3–0 kom så falt vi helt sammen.

Det eneste lyspunktet han ser er at neste kamp er allerede søndag.

– Vi må finne tilbake til det vi viste mot Brann. Vi er revansjesugne på søndag. Vi ønsket å prøve i dag, men ble feige. Det er skuffende at vi ikke våget å bruke ballen mer kollektivt.






---





Mer fra Dagsavisen