Viking

Bekreftet: Pattynama har signert for Viking

Vikings stall ble tirsdag kveld komplettert for dette vinduet da Shayne Pattynama (22) satte sitt navnetrekk på en avtale med Viking. Nå starter kampen for å få ham inn i Norge.

Stavanger — – Alt er nå klart og avtalen har en varighet på tre år, sier daglig leder Eirik Bjørnø i Viking Fotball AS til RA.

Backen kjøpes med umiddelbar virkning og prisen ligger like under en million kroner. Han hadde en utgående avtale med Telstar på nivå to i Nederland.

Så er spørsmålet hvor kjapt han kan komme seg inn i et Norge med grenser som er stengte.

– Vi respekterer situasjonen som den er, men vil prøve å søke unntak for innreiseregelen på lik linje med andre yrkesgrupper som får fritak, sier Bjørnø.

Med denne handelen i boks er Viking-stallen komplett i dette vinduet. De tre spillerne klubben ønsket å få inn er på plass.

– Nå virker trenerteamet veldig komfortable med stallen slik den er. Nå ser vi fram til en god avslutning på oppkjøring og seriestart.

Når det skjer er foreløpig i det blå. Eliteserien er nå utsatt til starten av mai, men det meste tyder på at den nok blir utsatt mer. Starten av juni framstår fort mer realistisk med Viken stengt helt ned fram til midten av april og behovet for både kamper og en skikkelig oppkjøring der hvor det muterte viruset herjer mest. Dette gjelder også for FK Haugesund etter mye smitte i nord i Rogaland.




---





Mer fra Dagsavisen