Sandnes Ulf

Sandnes Ulf låner Brann-spiller

De lyseblå forsterker og har hentet kantspiller fra Eliteserien på lån.

Sandnes Ulf har sikret seg Filip Delaveris (22) på en låneavtale. Kantspilleren er tilgjengelig til søndagens kamp mot Mjøndalen.

Det bekrefter Sandnes Ulf på sine hjemmesider.

– Jeg har fått et godt inntrykk av gjengen, det virker som en fin gjeng og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Delaveris selv.

Kantspillerens debut i Eliteserien kom tilbake i 2018, og to år senere ble han solgt til nederlandske Vitesse. Siden januar 2021 har vært Brann-eiendom, men det har vært utlån både i Norge (KFUM Oslo) og Sverige (Jönköpings Södra).

– Det er en spiller som trenger en ny start og som har et enormt stort potensial med masse X-faktor, sier daglig leder i klubben Øystein Elvestad.

Sandnes Ulf har tre poeng opp til Kristiansund på den siste kvalifiseringsplassen når en drøy tredel av sesongen gjenstår. Tre poeng mot Mjøndalen er derfor svært viktig for å holde følge i opprykkskampen.

Tidligere denne uken ble Ulf-kaptein Anders Hiim solgt til Sarpsborg 08. Martin Ramsland er også borte etter overgangen til Aalesund, mens AaFKs Mamadou Diaw er hentet til Øster Hus Arena på lån ut sesongen.

Mer fra Dagsavisen