Sandnes Ulf

Tidligere eliteseriespiller klar for Sandnes Ulf

Mandag ble spissen Martin Ramsland presentert som Sandnes Ulf-spiller.

Sandnes — Bjarne Berntsen har hentet Martin Ramsland til Øster Hus Arena. Det melder Sandnes Ulf på nettsiden. 28-åringen kommer fra spill i Start, men sto uten kontrakt da Ulf tok kontakt med ham. Nå skal han være en del av de lyseblå ut 2023-sesongen.

– Ting har gått fort! Dette er en spennende mulighet og et veldig spennende prosjekt. Jeg håper å bidra med min erfaring, og forhåpentligvis kjempe i toppen, sier Ramsland til klubben.

Den potensielt første tellende kampen blir også av det litt mer spesielle slaget både for Sandnes Ulf og spissen. Klubben har ikke for vane å spille fjerde runde i cupen, men motstanderen passer den nysignerte spilleren godt.

– Jeg ser fram til å komme i gang, og det blir en spesielt å møte gamleklubben Start i cupen 12. mars på Øster Hus Arena, sier Ramsland til klubbsiden.

Opprykkshelt i Start

Han ble den store helten da Start rykket opp etter kvalifiseringen mot Lillestrøm i 2019. I løpet av sju minutter scoret Ramsland hat trick i den siste og avgjørende kampen, og sørlendingene ble belønnet med plass i Eliteserien etter 5–5 sammenlagt – selv om de tapte kampen på Åråsen 4–3. Lillestrøm gikk rett opp igjen etter andreplass i OBOS-ligaen 2020, mens Start måtte ta den tunge turen ned etter én sesong i landets øverste divisjon.

I Sandnes blir det rett i arbeid for spissen, som spilte sammen med Ulfs Mathias Bringaker på Sørlandet.

– Vi er veldig fornøyd med å få Martin på plass. Han tilfører laget massevis av erfaring, fysikk og duellkraft. Han har vist at han kan både score mål og sette opp andre og jobber i tillegg knallhardt. Jeg fikk et førsteinntrykk av at han var motivert umiddelbart, og i og med at han har trent med eliteserielag i vinter, synes vi det er kjekt at han velger oss. Han blir kastet rett i det med dobbel økt i dag, og vi er glade for å ha Martin på laget, sier Ulf-trener Berntsen.

Sandnes Ulf-kamp torsdag

Sørlendingen Ramsland ble hentet til Start fra Sogndal sommeren 2019. Han har spilt totalt 76 kamper i Eliteserien for de to klubbene, men har også vært innom Mandalskameratene, Strømmen og moderklubben Marnardal.

Sandnes Ulf møter 3.-divisjonslaget Sola til treningskamp på Øster Hus Arena torsdag klokken 18.00.

Mer fra Dagsavisen