Lokalfotball

Var eliteseriekaptein i fjor – nå er han klar for FK Vidar

Lørdag spiller Vidar sin første tellende kamp på over ett år. Nå forsterker de laget.

Stavanger — Lars Grorud (38) er klar for spill i Vidar. Stokka-klubbens Gaute Meling bekrefter det i en SMS, til RA. Hvor lenge kontrakten binder Grorud til Vidar, er foreløpig uvisst.

Hovedtrener Bjørnar Holmvik har besøk av Grorud. Han sier det i første omgang kun dreier seg om en kort periode.

– Lars blir her til mandag. Forhåpentligvis er alt av papirarbeid og slike ting i orden, så han kan være med og bidra i kampen mot EIK til helgen, sier treneren til RA.

Låner

Midtstopper-bautaen var sist å se på banen som kaptein for Sandefjord, i Eliteserien, 2020. Før det har han spilt for Eik-Tønsberg, FK Tønsberg, Sogndal, Brann, Fredrikstad og Fram.

I tillegg til Grorud, kommer Martin Hummervoll til å ikle seg den røde drakten igjen. Han har spilt for Vidar tidligere, og kommer nå tilbake, på lån fra Fana. Hummervoll har også flere sesonger bak seg for Viking.

Randesund-signering

En annen signering i lokalfotballen som er verdt å nevne, er Randesunds nye keeper. Det er nemlig Michael Thomas Tallaksen Crowe.

I fjor var han tredjekeeperen til Viking, og konkurrerte mot Arild Østbø og Iven Austbø i hverdagen. Nå er det bekreftet at han er spilleklar for Randesund, fra lørdag, 24. juli.

Mer fra Dagsavisen