Sport

Her er RA-sportens tippetips

Hver uke gir Espen A. Iversen og Kristoffer Knutsen sine tips til både kupongene og hvordan du bør bruker en hundrelapp på oddsen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Hundrelappen

Skotsk fotball har et innslag i ukens tips fra oss. Vi tror Kilmarnock slår Hamilton på hjemmebane. Den andre kampen involverer tidligere Viking-kaptein Zlatko Tripic. Vi sikter inn mot Tyrkia, og tror hans Göztepe vinner mot Antalyaspor hjemme i den vakre havnebyen Izmir.

96. Kilmarnock-Hamilton H 1,55
53. Göztepe-Antalyaspor H 1,92
Total odds: 2,976

Lørdagskupong

###

Vi tar høy­de for at noen av lage­ne kan slå ne­den­ifra, men reg­ner i ut­gangs­punk­tet med kon­trol­ler­te re­sul­ta­ter i FA-cu­pen. Har egent­lig MK Dons noe å stil­le opp med mot Pre­mi­er League-klub­ben Burnley? Vi tror ikke det. Den jev­nes­te kam­pen blir mel­lom Brent­ford og Middlesbrough, som det kun skil­ler fem po­eng på i Cham­pion­ship. Der­for sik­rer vi oss med hel­gar­de­ring.

LES OGSÅ: Delvis stengt ned

Søndagskupong

###

Fem for­skjel­li­ge na­sjo­ner er i ak­sjon på søn­dags­ku­pon­gen, blant dem en re­la­tivt sik­ker cup­kamp i Eng­land. Rune Al­men­ning Jarstein og hans Her­tha Berlin spil­ler bor­te mot Ar­mi­nia Bielefeld. Der er vi sik­re på at det blir po­eng for den tid­li­ge­re Viking-keep­e­rens lag. Apro­pos Viking, høs­tens mot­stan­der Aber­deen mø­ter Rangers. De kan stje­le ett po­eng, men tro­lig null.

Midtukekupong

###

LES OGSÅ: Derfor trapper Even Østensen ned nå

Mer fra Dagsavisen