Sport

Solas stjernegalleri knuste Sandnes i cupen

Camilla Herrem scoret tre mål da Sola slo Sandnes 35-15 i cupen onsdag. Håndballprofilen er tilbake bare sju uker etter at sønnen Theo ble født.

Følg RA Sporten på Facebook!

– Jeg føler meg veldig bra. Jeg har vært heldig og hatt en bra graviditet og har ikke hatt noen problemer med kroppen, sa Herrem til TV 2 før kampen.

Nylig var Herrem tilbake på banen i en treningskamp.

En spesialist på trening etter fødsel har hjulpet Herrem den siste tiden.

– Jeg føler meg bra og har tatt de undersøkelsene jeg kan. Etter fødselen googlet jeg meg i hjel for å vite hvilke øvelser jeg kunne gjøre, men nå har jeg fått god hjelp av en ekspert, og jeg har full tillit til henne. Jeg kjenner kroppen min, men hodet og kroppen vil noen ganger forskjellige ting, så det er fint å rådføre seg med en ekspert. Jeg hadde nok ikke spilt om hun sa det ikke var så lurt, sier Herrem til TV 2.

Sola hadde ingen problemer med å slå Sandnes i cupens 2. runde. Til pause ledet de gulkledde med tolv mål, 20-8, mens den andre omgangen «bare» ble vunnet med åtte mål. Til slutt endte det 35-15 til Sola.

Tonje Nøstvold scoret åtte av målene for laget som i vår rykket ned til 1. divisjon. Malin Holta spilte sin første obligatoriske kamp etter returen fra Frankrike, og scoret fem. Kristina Novak bidro med fire, mens Line Ellertsen også scoret fire mål.

Pål Karstensen

Frontsjef og journalist i sportsredaksjonen