Sola reddet poeng på overtid

Etter å ha ligget under 2-0 kom Sola sterkt tilbake – i siste liten.

Følg RA Sporten på

Sola møtte Urædd i den siste seriekampen før sommerpausen. Selv om lagene kjemper i hver sin ende av tabellen ble det poengdeling lagene imellom.

Hjemmelaget Urædd åpnet scoringskontoen etter en halvtime, og gikk med det til pause med en 1-0-ledelse. Vertene fortsatte i samme spor innledningsvis i andre omgang. 50 minutter ut i kampen la de nemlig på til 2-0.

Da våknet imidlertid Sola. I det 69. minuttet reduserte Ulrik Lund for gultrøyene.

Det så lenge ut til at Sola skulle gå på et skuffende tap, men i det 92. minuttet satte Sander Schaathun Grelland inn utligningen. Kampen endte 2-2.

Sola har klatret opp til en midlertidig 3. plass i 3. divisjon avdeling 3, med henholdsvis to og åtte poeng bak Halsen og Ørn-Horten.

3. divisjon avdeling 3, runde 12
Urædd – Sola 2-2 (1-0)
Urædd kunstgress
Mål: 1-0 Christian Lindahl Elseth (30), 2-0 Jonas Bjaaland Rui (56), 2-1 Ulrik Lund (69), 2-2 Sander Schaathun Grelland
Gult kort: Sander Bjørnå (Sola). Eirik Kjellevold Heldal, Jasper Skoglund Kristiansen (Urædd).
Dommer: Aleksander Jæger, Åssiden IF