Sebulonsen sikret livsviktig seier etter overtidsdrama

I søndagens bunnkamp i PostNord-ligaen var det Sola som stakk avgårde med en uhyre viktig seier, dypt inne i overtiden.

Følg RA Sporten på Facebook!
Før kampen mellom de to nederste lagene i PostNord-ligaens avdeling én, lå Sola seks poeng bak Bryne på den siste plassen over nedrykksstreken. Dermed var ingenting annet enn seier godt nok for Øystein Elvestads menn.
De gulkledde har tapt to strake hjemmekamper med 1-2, men vant forrige bortekamp de spilte med 1-2 mot Vidar. Det var også sesongens første seier på bortebane etter seks strake tap, så oppgaven borte mot Byåsen var vanskelig.
I det som var en tett og jevnspilt affære, klarte ingen av lagene å finne veien til nettmaskene de første 45 minuttene. 0-0 sto seg likevel ikke så lenge ut i den andre omgangen, da Sola fikk straffe etter 53 minutters spill.
Den satte Sebastian Sebulonsen sikkert i mål, og selv om Sola ikke har vært spesielt flinke til å holde på ledelser denne sesongen klarte Elvestads menn det resten av omgangen mot Byåsen. Det til tross for hele syv minutter tillagt tid, men åtte minutter på overtid sikret Sebulonsen seieren med sin andre scoring for dagen.
Dermed kunne Sola innkassere sesongen andre borteseier, og krøp med det opp igjen i ryggen på Vidar, Bryne og Brattvåg i nedrykksstriden. Sola har nå 14 poeng etter 15 kamper.