Stavanger

Scoret to for Greuther Fürth

Veton Berisha ser ut til å trives utmerket i sin nye klubb i 2. Bundesliga. I går ettermiddag scoret den tidligere Viking-spissen to ganger da Greuther Fürth slo Fortuna Düsseldorf 3–1 på hjemmebane.

Ante Vukusic sto for forarbeidet til begge målene før han forlot banen etter en times spill.

Berisha sendte vertene i ledelsen etter ti minutters spill, men Sercan Sararer utlignet for gjestene syv minutter etter. I det 23. minutt satte Berisha inn sin andre scoring for dagen. Marco Stipermann la på til 3–1 like før pause, og flere scoringer ble det ikke i oppgjøret. Berisha spilte hele kampen for hjemmelaget.

Norsk-ivorianske Mathis Bolly var derimot verken på bane eller benk for Fortuna. Bolly har utgående kontrakt med klubben, og den tidligere Lillestrøm-spillerens agent sa lørdag til NTB at Bolly sannsynligvis forlater Fortuna til sommeren.

Greuther Fürth er nummer syv i 2. Bundesliga etter 30 runder. Fortuna Düsseldorf slåss på sin side for å unngå nedrykk til nivå tre. (©NTB)