Oilers storspilte mot Frisk

Det ble en god oppvarming til gullfeiringen for Oilers. Slik var kampen da Oilers slo Frisk 3-1.

Bilde 1 av 2

Tredje periode:

60. min.: Kampen er over, Oilers vinner 3-1 over Frisk Asker i DNB Arena! Skuddstatistikken ender 40-25, og Oilers kan virkelig feire seriemesterskapet med god samvittighet. Dahlberg blir kåret til Frisks beste spiller. For Oilers vinner Ludvig Hoff bestemannsprisen, helt fortjent!

60. min.: Ludvig Hoff er nær å sende pucken i åpent mål. Det er 16 sekunder igjen av kampen.

59. min.: Trettenes spiller pucken til Kissel, som er ekstremt nær å øke ledelsen for Oilers! Kun en Frisk-back klarer å hindre det. Dahlberg var helt utspilt.

57. min.: Der spilles Brassart fri og skyter, men pucken går utenfor.

56. min.: Mål 3-1 Mats Frøshaug reduserer for Frisk. Styrer inn en pasning fra Marinaccio.

56. min.: Oilers er fullt lag.

55. min.: Magnus Hoff plukker opp pucken etter et skudd fra Frisk. Klarerer pucken ut av sonen, og dypt ned i Frisks sone.

54. min.: Søberg får to minutter for slashing i offensiv sone. Er tydelig misfornøyd med avgjørelsen. Oilers skal spille undertall.

54. min.: Oilers kjører en veldig rask overgang. Vinner pucken i egen sone, Søberg legger pucken på mål. Trettenes jakter en retur, men Dahlberg blokkerer pucken.

54. min.: Det er 3955 tilskuere tilstede i DNB Arena.

53. min.: Mååååål 3-0 Ludvig Hoff scorer i overtall! Talge blir spilt opp av Rokseth, skyter. Brassart kriger på returen, men da dukker Hoff opp og skyter pucken forbi Dahlberg.

52. min.: Der får Frisk ny tominutter. Denne gangen for å forsinke spillet. Det var tull med byttene før dropp.

52. min.: Kåsastul kommer tilbake fra den såkalte fryseboksen.

52. min.: Det blir mye rot når førsteoppsettet til Oilers kommer på. Klarer ikke å etablere seg skikkelig.

51. min.: Rokseth spilles opp på blålinjen. Skyter i stedet for å spille Talge, og har Ludvig Hoff inne foran mål. Pucken styres over målet.

50. min.: Holm kjøres over av Kåsastul. Målvakten er hellig i ishockey. Alle Oilers-spillerne samles rundt for å gi beskjed at det absolutt ikke er greit å være i nærheten av Holm på den måten. Kåsastul belønnes med to minutter i utvisningsboksen, for interference mot målvakten.

50. min.: Frisk er fullt lag.

50. min.: Sveum ofrer seg i kjent stil. Dekker skudd med kroppen, og det jubles på Oilers-benken!

49. min.: Mååål 2-0 Mathias Trettenes scorer i undertall! Søberg drar seg ned langs høyresiden, og Trettenes kommer inn på motsatt. En krempasning fra Søberg gjør jobben enkel for Trettenes, som dobler ledelsen for Oilers.

48. min.: Oilers bryter opp med en gang. Stikker i angrep med Ludvig Hoff og Brassart. Avslutter, men pucken havner oppå målet.

48. min.: Rokseth forsvarer foran eget mål, får to minutter for hekting. Han protesterte ikke på den. Undertall for Oilers.

47. min.: Oskarsson skyter for frisk, fra blålinjen. Holm blokkerer pucken.

47. min.: Takling fra Simen Talge, som tar fart fra blålinjen.

46. min.: Brassart er tilbake, nok et solid undertall fra Oilers.

45. min.: Trettenes prøver å bryte pucken ut og sende Schwartz alene med Dahlberg, men får ikke pucken gjennom.

45. min.: Medby skyter for Frisk, men Holm er på jobb.

44. min.: Ulriksen sender pucken langs vantet, og Mauldin styrer den ut av sonen.

44. min.: Brady Brassart får to minutter for tripping i egen sone.

43. min.: Frisk kontrer. Skyter, men pucken blir liggende på baksiden av målet. Dommerne stopper spillet.

42. min.: Marinaccio kommer inn i offensiv sone, men blir avblåst for offside. Ulriksen gir en liten dytt i den tidligere Storhamar-spilleren, som nylig gikk til Frisk.

41. min.: Brassart og brødrene Hoff gjør en god jobb. Holder pucken i offensiv sone. De ser ut til å være vonde å møte.

41. min.: Pucken er droppet. Den tredje perioden spilles nå.

Andre periode:

40. min.: Perioden er over. Oilers leder 1-0 over Frisk. Oilers har fortsatt å dominere kampen gjennom andre periode. Frisk får noen muligheter på overganger, men Oilers klarer å minimere sjansene der også. Periodens store øyeblikk var Zajacs briljering i offensiv sone. Han holdt det gående i 45 sekunder.

39. min.: Vikingstad drar av seg Sebastian Johansen, på pent vis. Oilers klarer ikke å skape så mye ut av det.

38. min.: Fine kombinasjoner mellom Zajac og Trettenes. Søberg spilles opp av sistnevnte, men får ikke styrt pucken i mål.

37. min.: Nydelig skudd fra Ulriksen! Dahlberg gir retur, Oilers kriger videre rundt mål.

35. min.: Enkel variant fra droppen. Schwartz vinner den bak til Bryhnisveen, som skyter.

35. min.: Litt overtenning fra Mikael Dokken. Slenger seg over Bryhnisveen. Får ingenting for det.

35. min.: Schwartz viser et raskt hode og gode pasninger. Hadde et godt skudd på oppvarmingen, blir spennende å se skuddet i kampsituasjon.

33. min.: Rask overgang i DNB Arena. Søberg skyter, men Dahlberg står stødig for Frisk.

32. min.: Frisk kommer seg inn i offensiv sone, men der kommer Brassart og henter pucken. De får ikke leke mye med Brassart på isen.

30. min.: Zajac-magi i offensiv sone. Han har spilt seg rundt Frisk i 45 sekunder. Helt rått å se den type hockey! Gjør som han vil. Spiller nydelige pasninger, drar av seg motstanderne og finter som at han aldri har gjort noe annet.

29. min.: Mauldin spiller opp Talge, som ikke får tak i pucken. Vikingstad skyter, men den går utenfor.

29. min.: Det er stopp i spillet, og Hans Petter Hansen hedres i DNB Arena. Den kjente sangeren ble gravlagt tidligere i dag.

28. min.: Frisk skyter, men Holm er våken. Pucken går via Oilers-målvakten og over vantet.

28. min.: Brødrene Hoff og Brassart holder pucken inne i offensiv sone. Sluttspillpreg av hockeyen som spilles fra den rekken.

27. min.: Sveum skyter fra død vinkel.

27. min.: Frisk slår til icing.

26. min.: Klavestad med kveldens hardeste skudd! Dahlberg redder.

25. min.: Mauldin er tilbake, og det er fem mot fem igjen.

25. min.: Oilers står kompakt i egen sone.

24. min.: Trettenes med en farlig mulighet i undertall!

23. min.: Mauldin får to minutter for slashing. Undertall for Oilers.

23. min.: Mååål 1-0 Simen Talge sender Oilers i ledelsen! Klavestad stikker pucken til Vikingstad, som spiller Mauldin fri. Han sender pucken til sin venstre side, hvor Talge kommer og skyter en ispuck forbi Dahlberg.

22. min.: Schwartz får prøve seg som center mellom Kissel og Søberg på grunn av avblåsningen.

21. min.: Oilers går i angrep, men Frisk vinner pucken. Oilers slår til icing.

21. min.: Pucken er droppet, perioden spilles nå.

Første periode:

20. min.: Perioden er over. Oilers vinner skuddstatistikken 17-7. Frisks Dahlberg har vært på jobb, og stillingen er 0-0. Henrik Holm reddet en straffe i periodens femtende minutt. Utenom det var det total Oilers-dominans de første ti minuttene. Det var etter det at Frisk fikk sitt første skudd for kvelden. Mange gode sjanser til å ta ledelsen for seriemesterne.

20. min.: Ludvig Hoff kommer til periodens siste sjanse.

19. min.: Haglund Mathisen blir avblåst for høy kølle i offensiv sone. Tok pucken etter å ha plukket den ned for høyt. Ikke farefullt, dermed ingen utvisning.

18. min.: Nå er det Brassart som spiller opp Magnus Hoff. Det blir skudd i stolpen!

17. min.: Magnus Hoff i full fart framover. Han skyter, men Dahlberg får snapphansken på den.

17. min.: Trettenes skyter fra backposisjon, Zajac står inne foran mål for å styre pucken. Zajac er i bevegelse.

16. min.: Frisk vinner pucken, men slår til icing. Dropp i offensiv sone for Oilers.

15. min.: Straffe: Hampus Gustafsson kommer mot Henrik Holm, som redder skuddet fra svensken!

15. min.: Frisk kontrer, og det blir straffeslag! Hekting fra Andreas Klavestad.

14. min.: Fjerderekken gjør et godt skift. Holder pucken i offensiv sone.

13. min.: Stor sjanse for Frisk og deres gullhjelmbærer, Lavoie Alexandre.

12. min.: Oilers vinner pucken i egen sone, Kissel stikker på kontring. Avslutter på backhand, men den vil ikke inn.

10. min.: Der får Frisk sitt første skudd for dagen.

10. min.: Frisk får nesten ikke låne pucken. Om Frisk har pucken tar det ikke lang tid før Oilers har vunnet den tilbake.

8. min.: For et skift fra Brassart og Hoff-brødrene. Holder pucken i offensiv sone og skaper sjanser ut av lite. Utrolig god rekke. Vanskelige å ta pucken fra.

8. min.: Så langt er det 10-0 i skudd til Oilers.

7. min.: Vikingstad tar med seg pucken rundt i offensiv sone. Spiller tversover til backen Sveum. Skudd, men Dahlberg har full kontroll.

6. min.: Nå er det Trettenes som spiller opp Kissel. Farlig for Frisk. Førsterekken har energi, og Zajac er med i bevegelsene.

5. min.: Søberg spiller Kissel, som stormer inn mot mål. Kissel skyter, kanskje kampens farligste skudd så langt.

5. min.: Frekk kombinasjon fra Ludvig Hoff og Brassart. Sistnevnte skyter i fart, Dahlberg får reddet den. Oilers jager videre.

4. min.: Schwartz har sitt første skift i DNB Arena.

4. min.: Marinaccio er tilbake på isen for Frisk. Brassart får god tid til å skyte, men Dahlberg redder.

3. min.: En smart variant fra Mauldin holder pucken i offensiv sone. Oilers får spilt rundt på sin høyreside. Der skyter Kissel, og Mauldin kriger på returen. Frisks målvakt Nicklas Dahlberg blokkerer.

2. min.: Ulriksen blir tatt i egen sone, og Phil Marinaccio får to minutter. Overtall for Oilers.

1. min.: Oilers stikker rett i angrep, og er nær å skape den første sjansen for kampen.

1. min.: Markus Vikingstad taper kampens første dropp.

1. min.: Pucken er droppet i DNB Arena. Kampen spilles nå! Oilers spiller i sort for anledningen. Gullet skal feires etter kampslutt, og det er mye folk i DNB Arena.