Stavanger

Dobbeltdrapet: Vil fengsle drapssiktet i fire uker

Politiet vil i dag begjære fire ukers varetektsfengsling for mannen som er siktet for drap på en kvinne og en mann på Storhaug i Stavanger natt til i går.

– Varetektsfengslingen er på grunnlag av bevisforspillelsesfare, og vi vil be om to uker i full isolasjon, sier Lars Ole Berge, avsnittsleder på personavsnittet i Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding torsdag formiddag.

Siktede har samtykket til fengslingen og samtykket til at fengslingsmøtet kan gå som kontorforretning i Stavanger tingrett klokken 13.30 torsdag.

Påtalemyndigheten forholder seg til at det er retten som beslutter om saken skal gå som et ordinært rettsmøte eller avgjøres ved såkalt kontorforretning.

LES OGSÅ: Dobbeltdrapet: Ringte selv til politiets operasjonssentral og meldte fra om drapshandlingen

Kvinne og mann drept

Det var klokken 02.19 natt til onsdag 24. juni at politiet mottok melding om en hendelse på en adresse i Storhaug bydel i Stavanger.

Det viste seg å være to døde personer på stedet da politiet ankom, en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene. Mannen som nå er siktet for begge drapene var også på stedet og ble pågrepet av politiet

– Politiet var raskt på stedet. Vi pågrep en mann i 40-årene som oppholdt seg på stedet. Han er nå siktet for to drap, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma.

LES OGSÅ: Dobbeltdrapet: – Erkjenner å ha drept kvinnen og mannen