Stavanger

Hinna og Viking avslutter fotballsamarbeidet

Hinna og Viking har hatt et samarbeid om damefotball, der klubbene har hatt lag påmeldt i 2. og 3.divisjon. Siden klubbene ikke har blitt enige om veien videre, har de nå bestemt seg for å avslutte samarbeidet.

Følg RA Sporten på Facebook!
Hinnas damelag, som er et samarbeidsprosjekt mellom Hinna og Viking, kjemper om opprykk til 1.divisjon. Med tre kamper igjen ligger laget poenget bak Kaupanger, som er motstander hjemme på Wintershallbanen i siste serierunde. Til tross for suksessen, blir det endringer neste sesong.

Arbeidsgruppene fra de to klubbene har ikke klart å bli enige om videre satsning sammen. Viking har dermed valgt å ikke fortsette samarbeidet på dette plan utover 2016 sesongen, skriver daglig leder i Hinna fotball, Hans Arne Haga, på Hinnas hjemmesider.

Hinnas damelag vil bestå

Haga skriver at klubben hadde et møte med de involverte i går, der det ble orientert om avslutningen av samarbeidet.

– Vi avslutter samarbeidet som venner og en skal ikke se bort i fra ett samarbeid i en eller annen form i framtiden, skriver han videre.

For Hinnas del vil fortsatt satsingen på klubbens damelag bestå.

– Hinna Fotball har med over 10 år i 2. divisjon med damelaget vist at klubben er ledende som breddeklubb i regionen. Denne kvaliteten vil bestå og skal videreføres igjennom satsningen på både 2. og 3. divisjonslagene uavhengig av hvilken divisjon lagene spiller i neste år, skriver Haga.

Mer fra Dagsavisen