Nero, som ligger i Øvre Holmegate 8, opplyser via en pressemelding at restauranten nå legges på is.
Grunnen er at teamet bak Nero ønsker å delta i andre prosjekter i tiden framover.
Restaurant Nero hadde i 2015 et driftsresultat på minus 557.000 kroner, om lag en million kroner mindre i forhold til 2014.
Allerede i desember i fjor merket daglig leder hos Nero, Cato Grude Ødemark, at tidene var i ferd med å endre seg.
LES OGSÅ: - Slutt på hummer, gåselever, champagne og tøyservietter
Restauranten innførte da en billigere «lite»-meny for å nå bredere ut og være mer folkelig.
– Det er viktig å være tro til konseptet, men vi har innført en «lite»-konsept av menyen, som gjør at vi kan supplere «fine dining» med et mer folkelig preg. Prismessig skal vi være mer tilgjengelig og tiltrekke oss flere gjester, fortalte Grude Ødemark til RA den gangen.
– Man merker at det er forandringer i markedet. Totalt sett har vi nedgang i omsetningen fra i fjor, la Grude Ødemark til.