Stavanger

Forstyrret politiet – brannvesenet grep inn

Sent fredag kveld meldte brannvesenet om måkebråk som forstyrret politiet og naboer på andre døgnet.

Grunnen til ulydene var en måkeunge som var kommet bort fra familien og sto fast i fasaden i 3. etasje på Stavanger politistasjon, melder brannvesenet på Twitter.

Brannvesenets menn grep resolutt inn og fikk gjenforent familien.

Da roen var opprettet kunne politiet konsentrere seg om å opprettholde lov og orden. Natten forløp seg omtrent slik, ifølge Twitter-meldingene fra operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt:

Mellom klokken 01.00 og 04.00 ble tre personer bortvist fra Stavanger sentrum og en fra Sandnes sentrum uten at det ble opprettet saker på dem.

Klokken 02.50: Mann anmeldt for urinering i Kirkegata i Sandnes. Erkjente forholdet og vil bli bøtelagt.

Klokken 03.10: Slossing utenfor utested i Sandnes. To menn pågrepet på stedet og begge satt i arrest. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Klokken 02.31: Beruset båtfører i Vågen i Stavanger. Stanset av politibåten. Til SUS for blodprøve og sak opprettet.

Klokken 02.28: Mann forsøkte å trenge seg inn i leilighet i Stavanger. Tatt hånd om av politiet. Saker: Ordensforstyrrelse, forulemping, sexkjøp.

Klokken 01.54: Mann knuste rute på Prix-butikken i Klubbgata i Stavanger. Pågrepet etter fem minutter. Erkjente forholdet og bortvist fra sentrum.

Klokken 00.49: Melding om bil som kjører vinglete på Tasta. Bilen stanset av patrulje. Kvinnelig fører ruset. Førerkortet beslaglagt. Anmeldt.

Klokken 00.40: Mann anmeldt for urinering på Fisketorget i Stavanger. Blånektet for å ha urinert. Bortvist fra sentrum

Klokken 00.20: To menn anmeldt for bruk av narkotika på en adresse på Lura i Sandnes. Den ene så ruset at han ble innlagt på SUS.

Klokken 23.26: Beruset båtfører i Vågen i Stavanger på vei mot Hundvåg. Tatt i mot av patrulje på Hundvåg-siden. Pågrepet. Sak blir opprettet.

Mer fra Dagsavisen