Stavanger

Bud fra Nederland på Hannes Halldorsson

En nederlandsk klubb har kommet på banen med et bud på Hannes Halldorsson. Styreleder Terje Hopen innrømmer at det er en ønskesituasjon for Sandnes Ulf.

Hannes Halldorsson har grublet på hva det vil bety for landslagskarrieren om han velger å gå til nivå 2 i Tyrkia. Nå er det altså kommet et nytt bud til Sandnes Ulf fra en nederlandsk klubb.

Halldorsson har bestemt seg

– Jeg har tatt min avgjørelse, men har ikke lov til å snakke om det. Du får høre med klubben om utviklingen videre, sier Hannes Halldorsson til RA.

Styreleder Terje Hopen er glad for at klubben har kommet i forhandlingssituasjon i forhold til salget av Halldorsson.

– Vi betalte jo en del for Hannes Halldorsson da han kom til Sandnes, og det er klart vi har et beløp i hodet som vi håper å oppnå ved et videresalg. Ingen av de to klubbene er ennå oppe på det beløpet, men vi holder kontakt på telefon og via e-post. Ting kan trekke ut, men det kan også gå fort, sier Hopen.

Tyrkerne kommer til kampen

Styreleder Hopen forteller at det tyrkiske laget har varslet Sandnes Ulf om at de vil komme til Strømmen-kampen søndag kveld.

– Det går også rykter om at flere klubber vil se Halldorsson søndag, men det er bare tyrkerne som har meldt sin ankomst nå, forteller han.

I utgangspunktet ønsker Sandnes Ulf å beholde Hannes Halldorsson ut sesongen, men med en driftsøkonomi i NFFs røde sone er det stor sjanse for at Islands landslagskeeper vil spille sin siste Sandnes Ulf-kamp mot Strømmen.