Stavanger

Hektisk lørdagsnatt for politiet:12 personer arrestert

12 personer ble innbrakt av politiet i løpet av en hektisk natt til søndag.

Promillekjørng, legemsbeskadigelse, urinering, ordensforstyrrelse, vold og tagging er blant ingrediensene i politiets natt til søndag.

– Natten oppsummert så har det vært travelt. 12 er innbrakt og syv bortvist fra sentrum. I tillegg har det kommet meldinger om høy musikk flere steder, melder operasjonsleder i Rogaland politidistrikt klokken 06.00 søndag morgen.

Her er utdrag fra politiets rapporterte hendelser:

Klokken04.50 Sandnes sentrum: Melding om at en person kastet et bosspann inn en rute på Vågen 33. Mannen ble ikke funnet. Spor sikret. Sak opprettet. Klokken 07.00 melder politiet at en 29 år gammel mann er pågrepet for hærverket/innbruddet på Vågen 33.

03.24 Sola: 44-åring stoppet i kontroll var påvirket av alkohol. Tatt blåseprøve som viste over 1,2 i promille Førekortet ble beslaglagt.

03.23 Klepp: Bil stanset for kontroll. En passasjer (25) viste tydelige tegn på bruk av narkotika. Vedkommende erkjente bruk av cannabis og er anmeldt for dette.

03.20 Sandnes, Julie Eges gate: Legemsbeskadigelse. En person skallet til en annen. Begge er 26 år. Begge sendt til legevakten. Fornærmede med skadde tenner. Pågrepne fikk en flenge i pannen. Han er innsatt i arrest.

03.11 Strand: Under en trafikkontroll snudde og forsvant en bil. Etter ett søk fant politiet bilen og en 17-åring bak rattet selvfølgelig uten førerkort

03.13 Stavanger, Skagen: 23-åring som la seg opp i politiets arbeid ble bortvist. Dette etterkom han ikke og ble dermed kjørt i arrest og anmeldt.

02.44 Stavanger, Skagen: 27-åring anmeldt for urinering

01.57 Stavanger: 38-åring bortvist fra sentrum etter å ha vært truende i køen til utested. Kom tilbake og forulempet også da politiet. Han ble kjørt i arrest.

01.17 Stavanger, Skagen: Ordensforstyrrelse. To personer henholdsvis 21 og 26 år gamle ble innbrakt etter at de hadde sloss inne på et utested.

01.17 Stavanger, Boganesveien: Bil stanset for kontroll. 23-åring mistenkes for promillekjøring. Blodprøve tatt. Sak opprettet

01.06 Sandnes, Julie Eges gate: 24-åring forsøkte å starte slåsskamp. Ble bortvist og anmeldt for ordensforstyrrelse

01.01 Stavanger, Storhaug: Melding om tagging ved Jokerbutikken. Politi til stedet og pågrep 47-åring. Sak opprettet

00.43 Stavanger, Skagen: Ordensforstyrrelse. En person bortvist og en annen tatt for urinering. Sistnevnte er 21 år og blir anmeldt.

Mer fra Dagsavisen