Stavanger

Lager kalender i Baywatch-stil

FC Show fortsetter å lage show.

Denne gang lager de veldedighetskalender i «Baywatch»-stil.

Ett av de tolv motivene i kalenderen blir så sommerlig som det kan bli i november; et knippe FC Show-medlemmer poserer i rosa badetøy à la Baywatch. Gjengen i den originale fotballklubben har fått med seg kjente og halvkjente personer til å stille opp i kalenderen som sannsynligvis kommer for salg i begynnelsen av desember. Pengene går til Fontenehuset og prosjektet «Dynamitt 2008», som hjelper barn og unge med psykiske problemer.

Aylar kom aldri

I går var det foto-shoot på Hellestø-stranden, hvor Aylar skulle være midtpunktet og bidra på reklamefilmen. Hun dukket aldri opp, uten at det satte noen demper på stemningen. Surferen Jaymin Rowlands poserte tålmodig sammen med Eva Marielle Haugen og Ulrikke Lindal for fotograf Marius Vervik og filmcrewet som laget reklamefilm.

- Det ble litt kaldt på slutten, men det kunne vært verre. Det kunne vært storm, ler Eva Marielle Haugen som er leder for jentelaget til FC Show. Klubben og Fontenehuset har planer om et samarbeid der FC Show kan hjelpe til med aktiviteter og økonomisk støtte i form av salg av kalendrene.

- Målet er å starte en ungdomsavdeling. Vi vil ha barn og unge ut i aktivitet og få til et fellesskap de unge imellom, forteller Haugen.

Kjente fjes

Blant bidragsyterne til kalenderen finner vi blant andre Martin Schanche, Vidar Johnsen, Trond Birkedal, Allan Gaarde, Jørgen Tengesdal og Hannes Sigurdsson.

- Og ikke minst Hans Petter Hansen, landets største sanger, sier Øyvind Sørensen, leder for FC Show.

- Vi prøver å legge inn litt ironi og humor i kalenderen, og ikke gjøre det altfor alvorlig, avslutter Sørensen.

Mer fra Dagsavisen