Stavanger

Dusky Dolphins

Navnet Dusky Dolphins kommer fra fiskeplakaten av delefiner som henger over pissoaret inne på Cementen.

Dusky Dolphins består av Harald Søllesvik, Bjørn Arnold Alvsåker og Arne Reidar Mortensen. Alle er 29 år og har spilt i ulike band siden grunnskolen. Her følger litt informasjon om hvem de er:

HARALD SØLLESVIK: Gitar, munnspill og vokal.

Harald hadde sitt første gjennombrudd som gitarist, med hjemmelaget gitar, i NRK programmet "Halv 7". Han fortsatte med å perfeksjonere sine gitar ferdigheter, og har vært med i ulike band lokalt som for eksempel "Squm" som turnerte rundt i Stavanger og Ryfylke. Harald er produktiv og sitter på et fjell av egen komponerte sanger.

BJØRN ARNOLD ALVSÅKER aka Presten: Bassgitar.

Bjørn Arnold har et gehør uten like. Uansett hvilken sang som skal spilles tar Bjørn utfordringen på strak arm. Han startet med å spille piano. Gikk senere, sakte men sikkert, over til gitar og bassgitar. Ble med i bandet "Squm", og steppet inn for ulike band som manglet gitarist/bassist.

ARNE REIDAR MORTENSEN: Trommer, kor.

Arne Reidar startet sin musikalske reise i Hafrsfjord Musikk-korps. Senere ble det rock n' roll med ulike band som "Heavy Menthols", "Mellow" og engelske "Aarkestra". Aarkestra turnerte i England (for det meste i London) samt rundt i Rogaland. Bandet ble positivt omtalt i det britiske magasinet NME, og i Rogalands avis under ZOOM-02 (eller var det -03?). Arne Reidar blir omtalt som poteten siden han håndterer det meste; gitar, sang, munnharpe m.m.

Bandets navn kommer fra fiskeplakaten av delefiner som henger over pissoaret inne på Cementen. Delfinen kalt "Dusky Dolphin" er ekstremt i øyenfallende når man må en tur Cementens WC, pluss det er jo en livlig og folkekjær skapning.

LYTT OG LAST NED

Mer fra Dagsavisen