Nyheter

Savnet jente (12) er sett i Oslo

Jenta som er savnet siden 18. august er observert i Oslo.

Politiet har fått inn flere tips om den savnede 12-åringen etter vi gikk ut med etterlysning av henne mandag. Hun forsvant fra Tjensvoll skole i Stavanger 18. august klokken 09.30, og er fremdeles ikke funnet.

– Den siste sikre observasjonen vi har av henne er på Oslo sentralbanestasjon rundt klokken 20.30 torsdag 18. august. Da var hun blant annet ikledd en grønn caps med påskrift “ICONO” og en rosa topp, sier politifullmektig Fride Wirak i en pressemelding fra Sør-Vest politidistrikt tirsdag.

Savnede er 155 cm høy og har normal kroppsbygning. Hun har brunt hår med rødlig skjær ned til kragen. Savnede var ved forsvinningen iført en litt vid blå dongeribukse med brunt belte, høye svarte Converse-sko, svart topp og lys går hettegenser.

– Politiet har ikke mistanke om at det skal ha skjedd noe kriminelt med jenta, men vi ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha observert henne, sier Wirak.

Hvis noen har sett savnede, eller har andre relevante opplysninger som kan ha verdi for politiet, kan de kontakte politiet på https://tips.politiet.no/web/ eller telefonnummer 02800.






Mer fra Dagsavisen