Nyheter

Småjobbsentralene i Stavanger og Sandnes åpner

Ungdommer tar småoppdrag som luking, maling, vasking, dyrepass, rydding og handling.

– Endelig – etter fjorårets sesong er Småjobbsentralen tilbake i sommer! Vi satser på finere vær denne sommeren, og at flere arbeidsgivere vil benytte seg av tilbudet – ungdom i arbeid, skriver Småjobbsentralen i Stavanger i en pressemelding.

Småjobbsentralen åpner mandag 24. juni og vil være åpen fra mandag til fredag fra klokken 08.30 til 15.00 frem til 2. august.

– Er det noe du vet skal være gjort denne sommeren, ikke vent, bestill arbeidskraft allerede nå til sommeren, skriver sentralen videre i pressemeldingen.

Småjobbsentralen hjelper til med enkle oppdrag, som for eksempel klipping av plen, hekk eller tre, maling av gjerder eller skifting av lyspærer.

– Husk at det er ungdom som utfører arbeidet – så alt som ikke krever fagkunnskaper kan sentralen være behjelpelig med.

Småjobbsentralen i Stavanger satser på å registrere 100 ungdommer mellom 13 og 17 år hver sommer.

Også i Sandnes åpner Småjobbsentralen på mandag.

De har åpent fra klokken 09.00 til 14.00, mandag – fredag i juni og juli i Langgaten 54.

– Vi har ungdommer mellom 14 og 17 år som tar småoppdrag som luking, maling, vasking, dyrepass, rydding, handling og mye mer. Minstelønn er 85 kroner timen som du betaler direkte til ungdommen, opplyser Sandnes kommune på sine nettsider.

– Vi får utrolig mange positive tilbakemeldinger hvert år fra fornøyde oppdragsgivere og ungdommene får tjent noen kroner i sommerferien, skriver de videre.

Mer fra Dagsavisen