Nyheter

Peders på Løkkeveien har gjenoppstått

Det var ikke slutt for Peders på Løkkeveien likevel. Nå har takeawaystedet blitt en familiebedrift som leverer god gammeldags kinamat.

Bilde 1 av 2

RA har tidligere skrevet at det var slutt for Peders på Løkkeveien i forbindelse med at de gamle eierne gikk av med pensjon.

Det skulle vise seg å ikke være helt korrekt for i september overtok nye eiere stedet.

LES OGSÅ: Slutt for Peders på Løkkeveien

Li Min Chen har fått med seg ektemannen Wei Hua Wang og sønnen Wei Yin Wang og driver nå takeawaystedet som en familiebedrift.

– Tidligere drev vi Bjergsted Fast Food som nå er overtatt av nye eiere. Der hadde vi vært i fem år og leieavtalen var i ferd med å gå ut. Da vi hørte at de forrige eierne her skulle pensjonere seg, så hadde vi lyst til å overta, sier Chen til RA.

– Betyr det at dere har akkurat den samme maten som stedet hadde tidligere?

– Vi har ikke helt den samme menyen, og har en egen stil på maten. Den går mye på at kokken bestemmer, sier Wei Yin Wang og kikker opp på faren som bestemmer på kjøkkenet.

– Vurderer pizza

Chen sier at de per i dag utelukkende lager kinamat og noen thairetter.

– Vi har sluttet med pizza, men vurderer om vi skal innføre dette på menyen igjen, sier Wei Yin Wang.

LES OGSÅ: Pizzarestaurant har gått konkurs

For pizzaovnene etter de gamle eierne er fortsatt til stede i lokalene.

Ifølge Chen har flere av kundene deres fra Bjergsted Fast Food fulgt med til Løkkeveien.

– De er veldig glad for at vi har funnet en ny plass å drive fra, sier hun.

– Og så har vi fått en rekke nye kunder, tilføyer sønnen.

Nyoppusset

Den nye Peders i Løkkeveien er nyoppusset og det går heller ikke bare i takeaway.

Det finnes en rekke bord og stoler i lokalet der gjestene kan sette seg ned og spise maten.

LES OGSÅ: Ta thaibussen på Storhaug

– Det skjer aller mest på kveldstid, sier Wang.

Og hva favorittene til gjestene er?

– De liker best pepperbiff, stekt ris, svin i sursøt saus, kylling i rød karrisaus, stekte nudler og phad thai, sier Chen.

Mer fra Dagsavisen