Oilers fikk avsluttet tapsrekken

Oilers slo Stjernen med 3-2 i Stjernehallen lørdag i et dramatisk oppgjør. Oilers dro på seg 69 utvisningsminutter og Henrik Holm fikk matchstraff etter fem minutter. Hvordan kampen var kan du se i denne saken.

3. periode:

60 min.: Oilers holder ut! Vinner 3-2. Greit nok at Oilers vinner. Var det beste laget. Men de har alt for mange utvisninger! 69 minutter i dette oppgjøret. 18-29 i skudd.

59 min.: Lindblad får 2 minutter for tripping med 47 sekunder igjen! Den passet nok godt nå, Oilers!

58 min.: Timeout Stjernen med 1.12 igjen. 22 sekunder igjen av utvisningen.

58 min.: Der tar Stjernen ut keeper Berg!

58 min.: Dette blir spennende! Stjernen har keeper i mål fortsatt, men tas nok ut om 1.15 når de er fulltallige - om de ikke scorer før det.

57 min.: Så ryker Burlon ut! Kaster seg for å dekke skudd - så tar han med seg Stjernens spiller når han kaster seg.  Får 2 minutter for tripping. Ikke fornøyd. Raser mot dommeren. Blir sendt i dusjen! 20 minutter for usportslig opptreden!

57 min.: Oilers som presser foreløpig. Ikke Stjernen. Men de tar vel ganske snart ut keeper vil jeg anta.

55 min.: Burlon får en god sjanse i slottet, men treffer ikke på skuddet.

54 min.: 17-29 i skudd.

52 min.: Oilers utnytter ikke overtallet.

51 min.: Morley nære! Så tar Oilers timeout.

50 min.: Bjørsland 2 minutter for holding. Oilers får overtall.

50 min.: Stjernen trykker for 3-3 her nå.

48 min.: Mååååål! 2-3! Lindgren knaller til og scorer. Bröms med assist. Det er kamp igjen. Skal utvisningene koste Oilers dette?

48 min.: Oilers fire på isen.

46 min.: Fem mot tre. Kritisk fase for Oilers.

46 min.: Ny utvisning! Burlon 2 minutter for holding.

46 min.: 2 minutter på Viger. Interference.

44 min.: Meget viktig seier om Oilers holder inn her. De kan ikke tillatte seg lange tapsrekker om de skal henge med.

41 min.: Måååål! 1-3! Burlon fra distanse. Lane og Vigier med assister.

41 min.: Kampen i gang igjen. Oilers starter i overtall i ett minutt.

2 periode:

40 min.: Godt trykk fra Oilers, men ikke mål. Perioden slutt. Oilers starter også 3 periode i overtall.

39 min.: Sundelius hos Stjernen med 2 minutter for tripping. Overtall Oilers.

38 min.: Stjernen med litt press nå.

36 min.: 11-20 i skudd totalt så langt.

35 min.: Ekstremt mye istid til utlendingene hos Oilers. Nesten ikke poeng i å reise med fire rekker slik Bjorkstrand disponerer nå.

33 min.: Mååååål! 1-2! Stjernen rett i angrep etter sjansen til Lorentzen. Peter Lindblad skyter og Wikstøl gir retur. Han setter den selv i mål. Fra å avgjøre det til full kamp på noen sekunder.

32 min.: God prestasjon fra Lorentzen. Nære 3-0.

32 min.: Det ene minuttet er gått. Oilers er solide i undertall så langt. Men det begynner å bli mange minutter nå.

31 min.: Ny utsvisning Oilers! Vigier. 2 minutter på Vigier for slashing og så ryker Lagace på 10 minutter for usportslig.

31 min.: God kontroll. Oilers holder ut.

29 min.: Lucia med 2 minutter for interference. Oilers i undertall.

28 min.: Oilers er solide i dag. Gjør ting enkelt. Er direkte. Ikke noe vås i egen sone.

27 min.: Skudd rett på Berg fra Vigier. Oilers kjører dette.

24 min.: Hallstrøm med skudd. Wikstøl redder.

23 min.: 0-5 i skudd så langt i perioden.

21 min.: Mååååål! 0-2. Stephan Vigier igjen. Spilles opp av Burlon, men meget god jobb av Lagace foran mål!

21 min.: Lindgren får 2 min for hekting. Oilers i overtall 4 mot 3.

21 min.: Spillet i gang igjen.

1. periode:

20 min.: Pause. Oilers leder 1-0.

19 min.: Gustafsson med 2 minutter for roughing. Det samme med Forsberg.

18 min.: Ny stor dobbeltsjanse for Oilers. Ruller på, men Sander Berg rydder opp i Stjernens mål.

17 min.: Oilers styrer dette. Kunne godt ledet med to uten det hadde vært noe å si på det.

16 min.: Nå har jeg tekstet med Henrik Holm fra garderoben om utvisningen. Han sier følgende: Det er jo ikke lov å slå med spakhansken, men jeg touchet ham så vidt. Jeg slo dessuten med innsiden. Var redd for at han skulle komme på kneet mitt. Sånn er det, sier Oilers-keeperen. Han fikk direkte match. Må automatisk stå over en kamp. Så avgjør DISU om det blir flere.

14 min.: Nå tryker Oilers! Lane med to gode sjanser.

13 min.: Står 7-7 i skudd så langt.

11 min.: Oilers holder ut i undertall.

10 min.: Wikstøl redder en kanon. Går rett på ham.

8 min.: Stjernen i overtall nå. 3 minutter. Nå skal Jonas Wikstøl få kjørt seg. Er kald og det vet Stjernen. Her vil det skytes.

6 min.: Det blir matchstraff på Holm! Mannen som er oppvokst i Stjernehallen! Det så strengt ut, men rett i dusjen for Oilers-keeperen. Vuderes nok at han slår med køllen. Wikstøl inn.. Lindblad fra Stjernen får 2 minutter for slashing Oilers må spille i undertall i 3 minutter etterhvert. Dramatisk start på dette! Kan ikke huske å ha sett en Oilers-keeper ryke ut på den måten før.

6 min.: Kaos foran Holm! Klynge med folk og fri puck. Holm blir dyttet i målet og svarer med å slå til en Stjernen-spiller. Blir utvisning på Holm her.

5 min.: Måååååål! 0-1! Vigier spilles nydelig fri av Morley og gjør ingen feil Helt åpent på siden til Vigier.

5 min.: Trnavsky med interference. 2 minutter. Oilers i overtall.

3 min.: Lucia med et farlig skudd. Sander Berg med kontroll.

2 min.: Bunnsolid undertall. Oilers fulltallige.

1 min.: Lagace går på en 2 minutter for interference etter 24 sekunder. Oilers i undertall.

1 min.: Kampen er i gang i Stjernehallen. Oilers sin sponsorgjeng tar stor plass i hallen og lager et voldsomt leven med klappere. Så her er nesten Oilers på hjemmebane!

Før kampen:

Todd Bjorkstrands mannskap så ut som de fortsatt hadde landslagspause i innledningen av torsdagens bortekamp mot Lillehammer.

Til tross for at de våknet noe underveis ble det et fortjent tap.

Nå har laget hatt en trening i Fredrikstad før kampen i Stjernehallen i dag. Laget vil også få god støtte ettersom klubbens årlige sponsortur er lagt til Fredrikstad denne helgen.

Klubbveteran Peter Lorentzen var etter torsdagens kamp klar i talen på at laget måtte opp et par hakk.

– Vi må komme oss oppå før neste kamp mot Stjernen lørdag. Så må vi rulle på med alle fire rekkene. Maskineriet må komme i gang, sier Lorentzen.

Oilers har stokket solid om på rekkene fra forrige kamp. Blant annet er Markus Søberg flyttet opp i 1. rekken.