Annonse
Kjetil Martinsen fikk bare en halv sesong for Oilers etter overgangen fra Manglerud Star. Nå skal han de neste to sesongene spille for Storhamar. Foto: Pål Karstensen

Kjetil Martinsen til Storhamar

Kjetil Martinsen fikk ikke fornyet sin kontrakt med Oilers etter årets sesong. Neste år skal han spille mot Oilers, men for Storhamar. 24-åringen har skrevet under på en toårskontrakt med «Dragene».

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Martinsen startet forrige sesong i Manglerud/Star og spilte 37 kamper for dem før han gikk til Stavanger Oilers i januar. Han avsluttet sesongen med åtte seriekamper og elleve sluttspillkamper. Han ble både serie- og norgesmester med Stavanger-laget.

– Jeg valgte Storhamar fordi de viste at de hadde troen på meg, og hvor jeg skal få bidra med det jeg er best på. Jeg vil bidra med det offensive, og forventer at vi skal være med å krige i toppen av tabellen forteller Kjetil Martinsen til klubbens hjemmeside.

Forrige sesong scoret han til sammen 17 mål og hadde 24 målgivende pasninger.

– Det er veldig hyggelig at Kjetil velger Hamar som neste stoppested i karrieren, i konkurranse med flere andre tilbud. Det viser at vi er en attraktiv klubb å spille for, og det blir spennende å se det han har å bidra med på isen i gult og blått, sier Storhamar-lederen Sjur Rakstad-Larsen.

(©NTB)

Annonse